Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bunkóság lenne, ha két sráccal is randiznék?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egyelőre képtelen vagyok eldönteni, hogy melyikük tetszik jobban, mert teljesen más típusok, ezért más fogott meg bennük. És arra gondoltam, hogy találkoznék mindkettővel 1-2x, és utána választanék. Ha nem történik csók meg szex, akkor nem olyan gáz, ugye?2015. szept. 15. 18:40
1/16 anonim válasza:
ha nem tudnak egymásról akkor nem baj. jól teszed ídő kell míg megismered őket sok sikert :)
2/16 anonim válasza:
Én nem örülnék neki, ha mellette mmással is randiznál. De, ha nem kexelsz velük, meg nem másztok egymás szájába, addig még ok. De ne azután válassz, amikor már smárolás volt, meg szex.
3/16 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem lenne. A személyiségüket akarom figyelni.
2015. szept. 15. 18:48
4/16 anonim válasza:
Ismerkedési fázisban szerintem sincs nagy gond ezzel.
5/16 anonim válasza:
Szerintem amíg tényleg nincs sem csók, sem szex, csak találkozgattok, és valóban arról szól a randi, hogy megismerjétek a másikat, mint embert, teljesen belefér.
6/16 anonim válasza:
Én biztos nem csinálnék ilyet, szerintem nem túl korrekt dolog. Beszélgettem neten két sráccal, de amint találkoztam az egyikkel és láttam, hogy az első alkalomból lesz második, rögtön abbahagytam mindenféle beszélgetést a másikkal. Szerintem így egyenes a dolog.
20/L
7/16 anonim válasza:
És elköszöntél a másiktól vagy csak lógva hagytad?
8/16 anonim válasza:
Amíg csak simán találkozol velük ,addig ezzel nincs semmi gáz, egy randi még semmit nem jelent, de ha valamelyikkel komolyabbra fordul a dolog, akkor a másikkal szakítsd meg a kapcsolatot.
Amúgy milyen típusok(ha ennyire különböznek), vagy mi fogott meg leginkább bennük?
9/16 anonim válasza:
7.:őszintén elmondtam neki a helyzetet, hogy így tartom egyenesnek és elköszöntem tőle.
10/16 anonim válasza:
Akkor egyenes ember vagy,nem sok ilyet ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!