Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még is miért éljek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még is miért éljek ha a kutyának se kellek?

Figyelt kérdés
Nincs kedvem tovább élni így állandó magányban. Az emberek sose érdeklődtek irántam még barátként sem. Unalmas személyiségű ember vagyok, mert visszahúzódó, félénk vagyok. Randiztam egy pár fiúval randiztam velük 3-4 alkalommal majd utána dobtak engem. Az egyikük azzal magyarázta hogy én túl jó vagyok hozzá. Semmi értelmét nem látom az életemnek. L/23
2015. szept. 15. 13:36
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Beszéltem magamról.
2015. szept. 15. 15:33
 32/39 anonim ***** válasza:
A kutyának azért kellesz,hűséges társ!
2015. szept. 15. 15:34
 33/39 anonim ***** válasza:

hát így látatlanban nem tudom mi a gond, de maga ez a negatív hozzáállás szerintem riasztó...

vagy épp van valami olyan hibád amit randi alatt megtapasztaltak és úgy gondolták nem kezdenek veled...

és ha lenne valakid szerinted miben lenne más az életed?

2015. szept. 15. 15:35
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Rettenetesen fiatal vagy még. Miért ragaszkodtok ennyire a párkapcsolathoz?? Előbb tanuljatok meg egyedül is boldogok és elégedettek lenni! Majd utána jön a szerelem is...magától!
2015. szept. 15. 16:58
 35/39 anonim ***** válasza:
Ha rád írnék privátban és valami csoda folytán válaszolnál, képcsere is történne, akkor adnál esélyt? Nem hiszem, mert ép,hogy átlagos vagyok.
2015. szept. 15. 19:56
 36/39 anonim ***** válasza:
Ez már csak ilyen világ, nem mindenkinek jutott hely a "zsírosbödön" mellett. Érdekes, hogy ez az oldal tele van hozzád hasonlókkal (én is ilyen vagyok, csak én már lesz*rom az egész párkapcsolat témát) mégse képesek arra, hogy legalább név nélkül, látatlanba beszélgessenek másokkal. Bár ezt is megértem mivel általában a kiírt kérdésekre soha nem érkezik TÉNYLEGESEN normális, használható válasz. Csak a szokásos sablonszöveg, hogy változz meg, legyél ilyen meg olyan, csináld ezt meg azt. Persze azok az emberek akiknek nincs hasonló problémájuk, elképzelni se tudják azt, hogy valakiknek azok a dolgok amik számukra tök természetesek és egyértelműek komoly fejtörést és dilemmát okozhat. És ez nem azért van mert ezek az emberek hü*yék lennének, vagy valami defektjük van. Egyszerűen csak máshogy gondolkoznak, más az általános érzelmi világuk / tudatuk.
2015. szept. 15. 22:07
 37/39 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem vagy annyira unalmas, és ronda sem, talán csak a negatív kisugárzásod zavarja el őket. Légy boldog, és ne akarj görcsösen magad mellé valakit.
2015. szept. 15. 22:37
 38/39 anonim ***** válasza:

Emberek remélem azt tudjátok hogy hiába ápolgassátok itt az ilyen típusú embert szép szavakkal. 1-2 szer még el megy, hátha tanul, de ha nem ért belőle az ember akkor meg kell mondani a kemény igazságot, nem a seggét nyalni a másiknak. Tudjátok ebből a "segítség adásból" mi marad meg neki? Semmi! 2 napig nem gondol rá aztán ugyanúgy szarul fogja érezni magát mert nem tudja lekötni magát semmi értelmessel.

Alá adhatjátok a lovat nekem mind1 de ha belegondoltok, régen a szülők is egyszer isten igazából ha ránk szóltak, többet nem csináltuk azt meg, amit akkor meg mertünk. (Legtöbb esetben).

2015. szept. 16. 13:14
 39/39 anonim ***** válasza:

#36-os, ne mondj hülyeségeket, hogy nem kapott tényleges segítő választ! Másról se szólt minden válasz, csak nem akarja befogadni, inkább lepontozott mindenkit, aki számára nem tetsző válaszokat írt.

Tény és való, hogy egy ennyire negatív embert senki nem fog elfogadni, mert egy energiavámpír.

2015. szept. 18. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!