Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még is miért éljek ha a kutyának se kellek?
hát így látatlanban nem tudom mi a gond, de maga ez a negatív hozzáállás szerintem riasztó...
vagy épp van valami olyan hibád amit randi alatt megtapasztaltak és úgy gondolták nem kezdenek veled...
és ha lenne valakid szerinted miben lenne más az életed?
Emberek remélem azt tudjátok hogy hiába ápolgassátok itt az ilyen típusú embert szép szavakkal. 1-2 szer még el megy, hátha tanul, de ha nem ért belőle az ember akkor meg kell mondani a kemény igazságot, nem a seggét nyalni a másiknak. Tudjátok ebből a "segítség adásból" mi marad meg neki? Semmi! 2 napig nem gondol rá aztán ugyanúgy szarul fogja érezni magát mert nem tudja lekötni magát semmi értelmessel.
Alá adhatjátok a lovat nekem mind1 de ha belegondoltok, régen a szülők is egyszer isten igazából ha ránk szóltak, többet nem csináltuk azt meg, amit akkor meg mertünk. (Legtöbb esetben).
#36-os, ne mondj hülyeségeket, hogy nem kapott tényleges segítő választ! Másról se szólt minden válasz, csak nem akarja befogadni, inkább lepontozott mindenkit, aki számára nem tetsző válaszokat írt.
Tény és való, hogy egy ennyire negatív embert senki nem fog elfogadni, mert egy energiavámpír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!