Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még is miért éljek ha a kutyának se kellek?
szerinted egy ilyen lelki állapotú lány kinek kellene?
nem bántásból mondom...én 7 évig voltam depressziós tudom milyen lent lenni...
először magadat kellene rendbe hoznod utána kellene párt keresned, mert most keresed a párkapcsolatot és a csalódások miatt csak egyre lejjebb csúszol ami miatt egyre többet csalódsz addig amíg meg nem szakítod ezt a láncot...
22F
"nem mutatom a szomorú arcomat"
nem is kell, sugárzik belőled...ezt nem tudod csak úgy elrejteni, persze te azt hiheted, de mégis látszik rajtad...
mi az ami örömöt okoz számodra? minek szoktál örülni?
mosolyogni szoktál?
és akkor amikor ismerkedsz?
akkor vagy sugárzik rólad a hamis mosoly, vagy a negatív hozzáállásoddal elriasztod a pasikat...
mivel randiztál gondolom nem a külsővel van a gond...szerintem a személyiséged a fő probléma!
"Nincs kedvem tovább élni így állandó magányban. Az emberek sose érdeklődtek irántam még barátként sem. Unalmas személyiségű ember vagyok, mert visszahúzódó, félénk vagyok."
Nem akarom szexuális irányba elvinni a dolgot, de lehet, hogy prűdnek gondolnak és ezért nem kezdenek veled...tehát annyira visszahúzódó vagy, hogy semmi jelét nem adod annak, hogy testileg nyitott lennél szexre...
A randik hangulata milyen volt?
Nevettetek? komoly hangulatú volt? miről beszélgettetek, mit csináltatok?
amúgy meg nem feltétlen a másiknak kell élni...van még rengeteg dolog aminek "élhetsz"! attól még akarhatsz és létesíthetsz is párkapcsolatot...
persze depressziós vagy, nem fogod megérteni pontosan mire gondolok, én is tudom milyen nehéz másra gondolni amikor nagyon hiányzik valami az életedből...
és te is beszéltél magadról?
vagy te kb semmit nem is tudtál mondani, mert "unalmas vagy"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!