Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még is miért éljek ha a kutyának se kellek?
Én nem értem hogy kerülhet egy ember ilyen alacsony szintre ilyen fiatalon. Nem is fejtem ki, hogy mit kellene csinálnod hogy ez változzon. Tudod te is nagyon jól de úgyse fogadsz meg olyan tanácsokat amiért fel kellene emelned a feneked vagy kicsit olvasni/gondolkozni kellene! Ha akarnál változást nem kérdést írnál ki hanem már rég a témán csámcsognál, mert ezer és 1 ilyen kérdés volt már, + a google-ban is szinte akármit meg lehet találni, csak utána kellene nézni.
De kb várod itt a sült galambot, ne haragudj nem tudlak sajnálni!
Ha nem változtatsz magadon és a belső tulajdonságaidon, akkor vén lány leszel!
Ha meg nincs kedved élni, arra javaslok vagy egy pszichológust, aki rendbe tesz téged agyilag, vagy válassz a sok lehetőség közül, ami véget vet az életednek!
Komolyan annyira nevetségesek vagytok, ti siránkozó emberek. Nemcsak te kérdező, hanem a picsogó pasik is.
Mások nem tudják fizetni a hiteleiket, elveszítették a munkájukat, nincs pénzük ételre, vagy éppenséggel a kórházban fekszenek betegen, ti pedig azon siránkoztok, hogy nincs társatok! Remélem, és szívből kívánom nektek, hogy ettől nagyobb gondotok ne is legyen az életetekben!!!
Neked nem normális válaszra van szükséged, hanem olyanra ami segít neked a kettő nem ugyan az!
Te ebben a pillanatodban beszűkült látásmóddal rendelkezel, és az agyad egyből kidobja az olyan kapott válaszokat, amik ténylegesen is segítenének.
Magadon kell erőt venni, és csak utána tudunk mi segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!