Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kellek még a kutyána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek még a kutyának sem?

Figyelt kérdés
Szinte fiú elutasít engem egy idő után. Nem tudom mi lehet az oka. Vagy aki engem utasít el, azt egy idő után én dobom bizonyos dolgok miatt. Kedves, megértő vagyok, de ezek szerint ez még sem jó. Lehet bunkóbbnak kellene lennem a randikon. Beszélgetek a randikon sok témáról. Külsőre nincs velem gond, de ezek szerint valami nem stimmel a belsőmmel. L/22
2014. júl. 23. 08:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
a szinte fiú az most lány akar lenni?
2014. júl. 23. 08:37
 2/12 anonim ***** válasza:
"Vagy aki engem utasít el, azt egy idő után én dobom bizonyos dolgok miatt. " wat?
2014. júl. 23. 08:38
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
már tudom mi nem stimmel veled. de nem árulom el a jóizlés határain belül.
2014. júl. 23. 08:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Aki engem nem utasít el az én dobom, elírtam.
2014. júl. 23. 08:42
 5/12 A kérdező kommentje:
Szinte minden fiú elutasít engem egy idő után.
2014. júl. 23. 08:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Van egy kutyám, megkérdezzem?
2014. júl. 23. 08:43
 7/12 A kérdező kommentje:
Ezt képletesen értettem.
2014. júl. 23. 08:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Fontos szavakat hagysz ki, ami zavarja az érthetőséget
2014. júl. 23. 08:53
 9/12 anonim ***** válasza:

még nem dobbant a szív, azért küldted el a fiúkat, ehhez idő kell valakinek több valakinek kevesebb...

akik meg Téged utasítanak el, ő róluk semmit se tudok, mert nem írtad le, hogy mik azok a bizonyos dolgok..

2014. júl. 23. 09:06
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért utasítanak el. A legutóbbi fiú akivel randiztam azt mondta hogy túl jó vagyok hozzá, meg ő komolytalanabb mint én, holott ő még komolyabb mint én. Pedig azt mondta hogy ő is csendesebb mint én, és nem jár bulizni ahogy én sem.
2014. júl. 23. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!