Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha elundorít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha elundorít a gondolat, hogy mikor egy férfival beszélgetek, csak alig fél méter és némi textil választja el a péniszét tőlem?

Figyelt kérdés
Még rosszabb, amikor tömegközlekedésen leülök és mellettem áll egy férfi, mert akkor meg majdnem épp a fejem magasságában van neki. Volt már kapcsolatom, de persze szakítottak velem, mert nem akartam szexelni se semmi hasonlót és problémásnak gondoltak, mikor kifejtettem a véleményem a hímtagjaikról... Találhatok normális férfit, akit ez nem zavar?
2015. szept. 15. 13:03
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
A nap trollkérdése ez.
2015. szept. 15. 13:43
 22/34 anonim ***** válasza:
Ha ez a kérdés trollkodás, akkor minden elismerésem.
2015. szept. 15. 13:44
 23/34 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező,15?
2015. szept. 15. 13:45
 24/34 anonim ***** válasza:
#18 tokeletesen leirta.
2015. szept. 15. 13:49
 25/34 anonim ***** válasza:

Ez vagy trollkérdés, vagy megrekedtél a szexuálpszichológiai fejlődés egy korai szakaszában. NORMÁLIS férfi számára nem elfogadható, ha undorodsz a péniszétől, ehhez hasonlóan beteg gondolkodásúnak kell lennie, mint te vagy.

És ha eddig nem tudtad megszokni a gondolatát, hogy szexelj, akkor mi a garancia arra, hogy 1-2 év után megszoknád?

2015. szept. 15. 13:59
 26/34 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező, Te beteg vagy. Nem ironizáltam, szó szerint nincs ki mind a négy kereked. Semennyire sem tudnék vonzódni egy magadfajtához... sokkal inkább gyűlöletet váltana ki belőlem a gondolat, hogy undorodsz a testemtől. Képtelen lennék szeretni téged! Én akit szeretek, azt maximálisan elfogadom, nem undorodom egy porcikájától sem és úgy szeretem, ahogy van. Te nem tudod, mit jelent szerelmesnek lenni és szeretni valami. Valami nagyon komoly baj van a fejedben, túlzás nélkül! Ilyen pasast meg SEHOL nem találsz, ezt garantálom! Meg milyen lehet már veled a szex?! Csak sötétben, misszionárius pózban, azt is finnyáskodva? Meg vagy te őrülve? 2 hetet sem bírnék veled elviselni, nem hogy 2 évet! És miért kéne éveket várnia rád bárkinek? Szerintem menj apácának...

24/F

2015. szept. 15. 14:34
 27/34 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Az hogy pisi után megmossa, gondoltam alap, nem kell külön írni..."

Elárulnád, hogy ezt hogy gondolod kivitelezni az alábbi helyeken?

- munkahely

- iskola

- étterem (ez lehet hagyományos meg gyorsétterem is)

- színház, mozi

- bevásárlóközpont

- nyilvános WC (aluljárókban pl.)

2015. szept. 15. 14:42
 28/34 anonim ***** válasza:
62%
Nem akarsz inkább Németországba menni a menekültekkel?
2015. szept. 15. 14:44
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

biztos van neki nuni/kukimosó készlete a jó illatú krémekkel

ő is azzal kéni, és sose büdös neki

2015. szept. 15. 14:46
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Én azért az anyukájával is elbeszélgetnék. Tudnék neki egy- két kérdést feltenni
2015. szept. 15. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!