Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha több mint 20 évesen zavarba hoz az a gondolat, hogy ha járni fogok valakivel, akkor a többiek mit gondolnak?
Ki fogod nőni,ne aggódj.
Amikor majd összejössz egy kedves,aranyos sráccal,mentek erre-arra,jól érzed magad vele,boldognak érzed magad, le se fogod xarni ki mit gondol.
Relax:)
Igen, én is pont így vagyok ezzel. Csoporttárssal pl soha nem jönnék össze emiatt, mert kellemetlen lenne nekem mások előtt. Pedig volt már 2 pasim.
19/L
Igazából ez szerintem személyiség kérdése, illetve ha megtalálod a megfelelő párt, akkor magadtól el fogod felejteni.
Exemmel voltam hasonlóan, ha itthonról skypeoltunk, konkrétan pl. nem mertem neki mondani, hogy szeretem, mert úristenanyámhallja mitfogszólni... holott tudott róla, ismerte, szóval nem volt benne ilyesmi, hogy titkolni kellett volna. Meg ha elmentünk valamerre, sokszor azon pörgött az agyam, hogy akkor most mások minket néznek, hogy mi most együtt vagyunk, és ezt a borzasztó szégyenlősséget éreztem mindenben. (23 voltam)
Ugyanígy, mikor előtte másokkal randiztam.
Mostani párom mellett teljesen természetes a dolog, eszembe sem jut, hogy szégyenlős legyek, ugyanolyan szitukban, ahol anno teljesen zavarba jöttem. :) Szóval, ha igazi társad lesz, akkor fel sem fog tűnni a dolog, hidd el nekem. :)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!