Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha elundorít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha elundorít a gondolat, hogy mikor egy férfival beszélgetek, csak alig fél méter és némi textil választja el a péniszét tőlem?

Figyelt kérdés
Még rosszabb, amikor tömegközlekedésen leülök és mellettem áll egy férfi, mert akkor meg majdnem épp a fejem magasságában van neki. Volt már kapcsolatom, de persze szakítottak velem, mert nem akartam szexelni se semmi hasonlót és problémásnak gondoltak, mikor kifejtettem a véleményem a hímtagjaikról... Találhatok normális férfit, akit ez nem zavar?
2015. szept. 15. 13:03
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
87%

büdös ha mossák?

akkor amikkel te találkoztál nem mosakodtak.

semmi illata nincs,

amúgy ha 16 vagy akkor vonulj vmi vallási közösségbe, ott találsz olyat aki 2 évet vár rád.

de egy normális, érett 20/30as ffi nem fog, mert mire várjon?!

2015. szept. 15. 13:23
 12/34 anonim ***** válasza:
81%

Ennyi erővel attól is undorodhatnál, hogy csak egy vékony bőrréteg választja el a környezeted a benned lévő, rothadó dolgoktól. Éreztél már csatornaszagot, igaz? Na, ha én 6 centinél mélyebb sebet ejtenék a hasadon, akkor a 10-15 méteres körzetedben olyan szag lenne, mint egy dögkút mélyén, többek között ezért függesztik fel a disznókat széllel háttal a rúdra, hogy a szél elvigye a szagukat és az emberek ne hányják szét magukat. Baleseteknél is ez van, a szétroncsolt hullák, legyenek akármilyen frissek, nemcsak rondák, hanem kikúrt büdösek is.

Hogy ezeket miért írtam le? Mert abszurd dolog ezektől félni, de te pontosan ezt csinálod, egy olyan dologtól undorodsz, amit nem is látsz. Amikor kutyákat simogatsz, akkor is közben arra gondolsz, hogy milyen folyamatok játszódnak le a kutya beleiben?

2015. szept. 15. 13:24
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Írnám,hogy keress egy pszichológust,de úgysem tennéd meg,mert ezt a nézetet vallod normálisnak.Nagyon nehéz lesz ilyen felfogással párt találnod.Gondolkoztál már rajta,hogy miért érzel így?
 14/34 anonim ***** válasza:

amúgy te érted a szex anatómiáját?

kenje be a f.rkát? arra húzza a gumit? hogy talán kilyukadjon? vagy magadba engeded (nem hiszem).

esténként kenegesse a p.csét? meg talán mindig pisi után mossa meg?

15/34 anonim ***** válasza:
Hát ez jó... :D :D :D
2015. szept. 15. 13:28
 16/34 A kérdező kommentje:
Az hogy pisi után megmossa, gondoltam alap, nem kell külön írni...
2015. szept. 15. 13:37
 17/34 anonim ***** válasza:
te is minden pisi után megmosod a muffod?
2015. szept. 15. 13:39
 18/34 anonim ***** válasza:
89%

Meg tudod fogalmazni, mi undorít benne? Mármint egy péniszben. Igaz

ából, ha belegondolsz, a női nemi szerv ezerszer undorítóbb, folyton nedves, könnyebben bepállik, gusztustalan az egész, nem is tud rendesen szellőzni. Egy rendesen tisztán tartott pénisz nagyjából olyan, mint a kesztyűbe bújtatott kezed, száraz, tiszta, max egy kicsit beizzad, de az is egy mosással megoldható. Ha valakinek kifejezetten büdös, akkor annak vagy valami baja van, vagy nem mossa rendesen.

Sőt, szerintem a kezek undorítóbbak, minden vackot megfogsz vele, aztán hozzám érsz, anélkül, hogy kezet mostál volna, BKV kapaszkodótól kezdve a nyilvános vécé kilincséig elég sok mindent összetaperolhattál attól kezdve, hogy reggel felébredtél egészen addig, amíg mondjuk bemutatkoztunk egymásnak és kezet fogtunk. A pénisz meg csak úgy elvan békésen a maga kis gatyójában, és jól érzi magát :D Néha csak pisil egyet, és ennyi. Az sem borítja be a teljes péniszt, a csücskén kifolyik, és nincs gond. Míg ha mondjuk rendesen borotválod magad, akkor nőként simán lepisiled a lábad is, mert szétcsorog minden, nincs minek sugárban tartania.

Képletes vagyok, lehet, csak próbálom megérteni, hogy a pénisz miért undorít, ha más dolgok annyira nem? Főleg nehéz ezt megérteni, ha ilyen nagy rajongója vagyok a férfiak díszének, de attól még próbálkozni lehet. Sajnos nekem ezzel a felfogásommal sokkal de sokkal könnyebb tartós kapcsolatot kialakítani egy normális férfival, mint neked a te felfogásoddal. És itt nem csak a szexről van szó. Nyilván az is benne van, de önmagában nem az a lényeg. Te undorítónak és visszásnak nevezel valamit, ami hozzá tartozik az elvileg szeretett párodhoz. A testéhez. Senki nem szereti, ha a szerelme, aki elvileg elfogadja őt olyannak, amilyen, így állna hozzá, mint ahogy te teszed. Mintha a pasi gusztustalannak nevezné a melleid. Vagy azt mondaná, hogy visszataszító a mosolyod. Szívesen lennél ilyen emberrel együtt? Az még hagyján, hogy a szex gondolatát meg kell szoknod, és az időbe telik. De az, hogy ilyen negatívan állsz hozzá a másik ember teljesen természetes, egészséges adottságaihoz (és nem arról van szó, hogy van egy szőrös bibircsók az orrán), az nagyon bántó, és nagyon kevés olyan ember van, aki ezt el tudja fogadni. A normális férfiaknak is van önérzete, és nekik is fáj, ha nem szereted minden porcikájukat. Vagy legalább nem semleges, mert mondjuk én imádom a párom, a farkát is, de a lábujjai például semlegesek. Ha legalább viszolygás nélkül tudnál rájuk nézni, már az is sokat dobna a dolgon, de ez az aktívan negatív hozzáállás ez valójában csak neked rossz. Legalábbis, ha tényleg komoly párkapcsolatot szeretnél egy arra érdemes férfival.

2015. szept. 15. 13:40
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

A barátaid jó nagy sumákok voltak, mert ha megmossák a kárót, akkor annak nincsen szaga. NINCS. Semmilyen.

Ezek a gondolatok minden férfit zavarnak. Kivéve az aszexuálisakat. Ha lesz pasid, elég ha annyit tálalsz, hogy várni akarsz, de az indokot max. virágnyelven, mert minden normálisan működő férfi menekülni fog tőled. De inkább úgy sem.

2015. szept. 15. 13:41
 20/34 anonim ***** válasza:
Azt giszem erre egyetlen segito dolgot tudok irni. Fordulj baromi hamar szakemberhez. Minel hamarabb ha lehet. A sajat erdekedben.
2015. szept. 15. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!