Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok még mindíg ez a mérvadó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok még mindíg ez a mérvadó?

Figyelt kérdés
Eddig a lányok többsége azt kérdezte meg először hányas bmw van én meg kicsit unom azta kocsit főleg hogy csak most lessz jogsim ha veszek nem bmw lessz. Remélem azért lessz barátnőm. bocs bmw fanok nincs bajom vele de lassan mindenki azt vesz
2015. szept. 15. 10:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nem kötekedni akarok,de ha szóba kerül a kocsi és mondod a fajtáját,akkor automatikusan vonja maga után a kérdést,hogy milyen tipus vagy hányas.

Én nő vagyok,mégis ha mondom,hogy Peuegotot fogok venni,mindenki rákérdez,hogy hányasat.Szóval nem biztos,hogy emögött pénzéhesség áll.Meg én is néha rákérdezek,ha szóba kerül a kocsi,de minden hátsószándék nélkül.

2015. szept. 15. 13:18
 12/23 anonim ***** válasza:
Kamu.
2015. szept. 15. 13:27
 13/23 A kérdező kommentje:
Na hol is kezdjem az alfával az a bajom hogy olyan férfiak veszik akik el hiszik magukról hogy Alfa hímek vagy ezzel akarják kompenzálni azt hogy lenézik őket és ezért kell nekik egy vagány nevű autó , és nem fogom a koromat bizonygatni akit annyira érdekel találkozok vele és az adataikaimat elhozom neki, meg ugye lát is.az bevallom hogy 3 man kérdezték meg és tudom nem mindenki ilyen de felhúzott a téma
2015. szept. 15. 14:12
 14/23 anonim ***** válasza:
Basszus, milyen körökben mozogsz? Az én ismerőseim egyáltalán nem ilyenek... mondjuk ők nem cicababák, az is igaz :D.
2015. szept. 15. 14:13
 15/23 Sunshinedoll ***** válasza:
kamuvagy
2015. szept. 15. 14:53
 16/23 A kérdező kommentje:
14 veled kéne lógjak 15 még mindíg nem én is elhiszem hogy van neted mégse voltam nálad
2015. szept. 15. 15:33
 17/23 anonim ***** válasza:

Részlet egy másik fórumból, a topik címe: A BMW nem autó, hanem elmeállapot.

"A BMW-sek maguknak köszönhetik ezt a negatív kritikát.Nem poénból találták ki. Evvel nem azt mondom hogy nincs normális BMW-s. Csak ritka."

Na, de hogy témánál maradjunk, szerintem a legtöbben egy idegentől meg sem kérdezik, hogy van-e kocsija. Kevesebben vannak, akik egyáltalán az autó létére rákérdeznek. Még ennél is kevesebben a márkára. Azt meg egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaki úgy ismerkedjen, hogy "Szia, Zsuzsi vagyok, neked hányas BMW-d van?"

2015. szept. 15. 23:29
 18/23 A kérdező kommentje:
Megértelek én is alig tudtam lereagálni és megkérdezte elötte hogy mít fogok dolgozni és ez a válasza hogy az nem tudja mennyit keres de egy legalább 328 as bmw-ét össze szedek vagy nincs miről beszélgetni
2015. szept. 15. 23:46
 19/23 anonim ***** válasza:
Tudod, mit? Legközelebb kipróbálom egy nagyon tolakodó pasin ezt a kérdést, lehet, hogy hatásosabb, mint egyenesen azt mondani, hogy nem akarok tőle semmit, mert abból nem mind ért...
2015. szept. 16. 07:48
 20/23 A kérdező kommentje:
De fogd fel engem nem dobott pár nap mulva rám írt......
2015. szept. 16. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!