Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok még mindíg ez a mérvadó?
Nem kötekedni akarok,de ha szóba kerül a kocsi és mondod a fajtáját,akkor automatikusan vonja maga után a kérdést,hogy milyen tipus vagy hányas.
Én nő vagyok,mégis ha mondom,hogy Peuegotot fogok venni,mindenki rákérdez,hogy hányasat.Szóval nem biztos,hogy emögött pénzéhesség áll.Meg én is néha rákérdezek,ha szóba kerül a kocsi,de minden hátsószándék nélkül.
Részlet egy másik fórumból, a topik címe: A BMW nem autó, hanem elmeállapot.
"A BMW-sek maguknak köszönhetik ezt a negatív kritikát.Nem poénból találták ki. Evvel nem azt mondom hogy nincs normális BMW-s. Csak ritka."
Na, de hogy témánál maradjunk, szerintem a legtöbben egy idegentől meg sem kérdezik, hogy van-e kocsija. Kevesebben vannak, akik egyáltalán az autó létére rákérdeznek. Még ennél is kevesebben a márkára. Azt meg egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaki úgy ismerkedjen, hogy "Szia, Zsuzsi vagyok, neked hányas BMW-d van?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!