Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mérvadó lehet egy kapcsolat kezdeti fázisában, ha voltam már börtönben, előtte pedig fiatalkorúaknál? 21/f
szerintem nagyonis mérvadó lehet. tény, hogy vannak, akik a rosszfiúkra buknak, de hogy ilyen szinten rossz legyen, mármint fiatalkorúúaknál, meg börtönben, az elég sokat elmond az ember jelleméről. nem az iskoláiba és a műveltségébe szeret bele az ember, hanem a jellemébe. és ha ennyire deviáns viselkedésformáid vannak, szerintem a legtöbb épeszű nő elkerül, sajnálom. kivéve persze, ha ma már megértél annyira, hogy törvényt nem szegsz, normális, becsületes és tisztességes életet élsz, mert akkor be lehet tudni tinikori lázadásnak.
21/l
Nekem a sittesekkel az a bajom (többek között); az egy dolog, hogy elkövették amit elkövettek, de LE IS BUKTAK. Szóval nem csak hülyeséget csináltak, de még azt is ész nélkül.
Igen mérvadó. De talán ne ezzel kezd. Talán először a jó oldaladról kéne bemutatkoznod, és ha már valamennyire ismer a kiszemelt, akkor jobban bevonni a történelmedbe, hogy mérlegelni tudjon. Ha ráborítod a partneredre a kétes múltadat esetek többségében se jutsz addig, hogy megismejenek. Hazudni ne hazudj a dologról, de őszintén; ki szokott erre rákérdezni ismerkedéskor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!