Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általánosságban véve, vajon számunkra a férfiak számára, a külső kevésbé mérvadó?
Nyilván kell valami ami megfogjon benne, de összességében, én több olyat láttam, hogy helyes sportos srác, egy kevésbé csinos lányt választ.
Én senkinek nem küldök képet, de itt vagyok egy példának én is, sokan nem értik miért ezzel a lánnyal vagyok, amikor találhatnék sokkal szebbet. Én erre csak azt tudom mondani, nem minden a szépség, személyiségileg nagyon passzolunk, és a kémia is tökéletes akkor meg?
Fordítva azért viszont kevesebb ilyet látni, aztán lehet én tévedek, erre azt is lehet mondani, hogy sok férfi igénytelen és lejjebb tette a mércét, de szerintem hülyeség....
Nagyon provokatív a kérdésed. A megfigyelésed pedig a legkevésbé sem reprezentatív, én például sokkal többször látok olyan párt, amelynek a női tagja külső jegyek szempontjából jóval a férfi felett áll. Mégsem vonok le ebből ilyen jellegű következtetéseket, mint te.
Egyébként ha nagyon bele akarsz menni, evolúciósan a férfi számára sokkal fontosabb a külső, mint a nő számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!