Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, mi a bajotok a vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi a bajotok a vékony lányokkal? Tele van az oldal duci lányokat kereső "fiúkkal" miért?

Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 18:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Hol a fenében látod ezt a sok duci lányokat kereső kérdést??
2015. szept. 12. 19:21
 12/20 anonim ***** válasza:
37%
A duci lányokat kereső pasik 90% kb azért teszi, mert vékony jó alakú lányoknál esélye sincs, így próbálnak olyan közönségnél nyomulni, ahol azt remélik, hogy könnyebben megy. Mondjuk ez egy komoly tévedés, mivel a duci csajok nagy része is a jóképű, sportos pasikra bukik, de próbálkozni lehet.
2015. szept. 12. 19:31
 13/20 anonim ***** válasza:
39%

Csak benéztem ide és elképedtem, pl. a 12-eske milyen orbitális hülyeséget ír, bocs, nem hagyhatom szó nélkül.

Kb. mint mikor azt írják, hogy a nők, hacsak nem kövérek és nem jut nekik más, csakis a vékony, izmos férfiakat szeretik.

Na, mármost én korántsem vagyok csúnya, kövér nő, mégis a nagyobb darab, kicsit pocakos férfiakat találom a legszexibbeknek és ezzel nem vagyok egyedül.

Tapasztalataim szerint a férfiak ízlése sem egyforma. Én már volt, hogy pont azért nem tetszettem valakinek, mert nem voltam elég husi.

Úgyhogy bár a mai napig a vékonyabb lányok a népszerűbbek, mégis vannak férfiak akik a teltebbeket szeretik. Ízlés kérdése.

Itt az oldalon, meg szerintem egy ember többször is feltesz ezzel kapcsolatban kérdést, tehát nem biztos, hogy olyan rengetegen szeretnének duci lányt, talán csak egy-két srác írja ki ugyanazt a kérdést időnként.

2015. szept. 12. 20:52
 14/20 anonim ***** válasza:
nekem mindegy milyen csak tudjon főzni
2015. szept. 12. 23:49
 15/20 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen nem találom vonzónak a vékony csajokat. Fel sem izgulok rájuk, ez van.
2015. szept. 13. 13:27
 16/20 anonim ***** válasza:

Ne ezt az oldalt nézd :D

Egyébként nekem a vékony tetszik. Telt kicsit sem jön be. Így nekem speciel nincs semmi bajom velük :)

De én itt, ezen az oldalon nem szoktam lányokat keresni és egyiken sem. Max véleményt írni

Egyébként teljes mértékben ízlés kérdése, kinek mi jön be. Ezt el kell fogadni! :)

Egyébként én is vékony vagyok és azt kell, hogy mondjam, hogy elég jól érzem így magam. Ha felszedek egy kis felesleget, már a közérzetem sem jó. Ebből kiindulva azt sem tartom igaznak, hogy a ducibb lányok vidámabbak és stb. Inkább ezt is személyiségfüggőnek tartom

2015. szept. 14. 08:44
 17/20 A kérdező kommentje:
Én sem szeretem ha túlsúly van rajtam, de kezdem egyre inkább úgy érezni, hogy ha nem hízom meg, egyedül maradok, annyian szeretik a kövér nőket. És nem is lenne mindez akkora baj, ha nem dörgölnék mások orra alá mind az olyan nők, mind a párjaik.
2015. szept. 15. 18:54
 18/20 anonim ***** válasza:

a "kövér" és a "nőiesen telt alak" között elég nagy különbség van...

nekem a nőiesen telt alak tetszik, a barátnőm nem telt, inkább átlagos, de így is szeretem...

a "vékony" lány nálam az akin szinte nincs mit fogni, tehát amikor kb a bordái kilátszanak...

van aki "átlagos" azaz se nem vékony se nem telt...

a mosolygós lányok a legszebbek, de nekem pl párkapcsolatra, a nagyon kedves, gondoskodó, anyáskodó típus jön be...szóval nálam a belső döntött, de szexuálisan mégis sokkal jobban izgat ha van a lányon egy kis plusz...az okát nem tudom, hisz anyám is átlagos szóval nem "otthonról hozott dolog" ez nálam...

22F

2015. szept. 22. 12:11
 19/20 anonim ***** válasza:

#12 ott a pont.

Az átlagvékony lányoknál a fiúk többségének semmi esélye, ezért gondolják a srácok, hátha a dagiknak alacsonyabbak az igényeik. Persze, ez nem így van, ui. egy kicsit dagibb csajnak is millió udvarlója van, ígyegteheti, hogy keményen válogat.

2015. szept. 22. 13:11
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
én nem hogy nem keresem a ducikat, hanem egyenesen elkerülöm őket
2015. szept. 22. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!