Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne egy ilyen elátkozott, elrontott, szerencsétlen lánynak párkapcsolata, mint amilyen én vagyok?
?
Tehát nem mondták ezt konkrétan,csak így érezted?
Ennek nagyon sok oka lehet, egy egész oldalnyi.
De röviden, vagy furán nézel ki, vagy gyogyósnak tartanak, vagy flegmának undoknak, házsártosnak, egy szörnyellának, vagy éppen nem adsz esélyt az embereknek, vagy semmi értelmes visszajelzést nem adsz, vagy a mesékben élsz és várod h becsöngessen a herceged...
Úgy érzem egy cipőben járunk!
Itt nem más probléma lesz, csak is a kisugárzás! Engem általános iskolában végig szekáltak, csúfoltak. Emiatt introvertált lettem, vagyis befeleforduló. Evégett középsuliban is végig kibeszéltek a hátam mögött. Nem tartom magam rondának, sem kövérnek. Viszont valahogy már megkaptam, hogy ha rámnéznek valahogy nem vagyok szimpatikus a lányoknak... :S :( Pedig tényleg nem vagyok ronda. Valahogy az emberen ráül, hogy rossz volt a gyermekkora, és ez a kisugárzásban látható. Én azt tudom tanácsolni, amin jómagam is dolgozom, hogy ne törődj a visszajelzésekkel, s szeresd meg önmagad! :) Fogadd el önmagad, és ne keress mindig vissajelzéseket :) Ha elkezded önmagad becsülni, akkor a kisugárzásod is jobb lesz. Az emberek a pozitív embereket keresik, a pesszimistákat kerülik. És most egy ördögi körben vagy. Tőrj ki! :) 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!