Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak nem kell egy nyomi, szerencsétlen lány ugye?
Figyelt kérdés
Külsőre átlagos vagyok, én a nyomit és a szerencsétlent a viselkedésemre értem, ugyan félénk vagyok.2015. júl. 23. 15:28
1/18 anonim válasza:
azon lehet változtatni még! szedd össze magad :)
2/18 anonim válasza:
Én meg külsőre is nyomi vagyok, mégis találtam barátot (itt az oldalon), szóval ne aggódj, ha igyekszel kedves lenni és sokat mosolyogsz, nyert ügyed van.
3/18 anonim válasza:
Imádom az ilyen lányokat. Ha gondolod írj
4/18 anonim válasza:
nagyon nem,inkább szánalmasnak érzem ezt,bizonyítani kell egy nőnek is hogy életképes.
5/18 anonim válasza:
Változó. Van akinek kell. Kinek mi a fontos.
6/18 anonim válasza:
A nyomi alatt olyanra kell gondolni, akinek a viccein senki nem nevet, aki elront mindent, amihez hozzáér, aki képtelen normálisan viselkedni társaságban, akinek idióta szokásai vannak és aki észre se veszi, hogy ilyeneket művel? Ha ilyen, akkor nem. Ilyenekkel voltam összezárva 11 évig, köszönöm nem kérek többet belőlük.
7/18 anonim válasza:
a lányoknak kellene nyomi szerencsétlen férfi?
nalátod.
8/18 anonim válasza:
Miért ne kellene? Vannak nyomi pasik is akik hozzájuk hasonló lányokat keresnek.
9/18 anonim válasza:
Ahhoz ismerni kéne, nem tudhatjuk milyen a viselkedésed. Ahhoz jobban kéne ismerni, hogy ez mit takar.
10/18 anonim válasza:
Az ilyen lányokkal a legjobb a szex. :P És a párkapcsolat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!