Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak nem kell egy nyomi, szerencsétlen lány ugye?
Figyelt kérdés
Külsőre átlagos vagyok, én a nyomit és a szerencsétlent a viselkedésemre értem, ugyan félénk vagyok.2015. júl. 23. 15:28
11/18 anonim válasza:
Persze.
Tele a világ tökátlagos, nyomi és szerencsétlen fickókkal.
És ezt nem azért mondom, hogy magamat fényezzem... de én is az vagyok. :)
12/18 anonim válasza:
a férfiak többsége bukik a "nyomi" lányokra, mert amit Te nyominak tartasz, azt ők általában aranyosnak.
14/18 opened paradise válasza:
Szerintem ez inkább aranyos lehet :D
15/18 anonim válasza:
Inkább legyen félénk, mint flegma, beképzelt és nagypofájú.
Szerintem sok férfinak tetszenél.
17/18 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy kinek mi az ideálja. Van amelyik pasi a vad csajokat kedveli, van aki a szelídebbeket, aztán van aki a visszahúzódókat .... esetleg a "nyomikat ". Valahol mindenkinek meg van a hozzá illő pár. :)
18/18 anonim válasza:
Azt tanácsolom, kezdj el valamilyen küzdősportot űzni. Volt egy kis barátosnőm, együtt jártunk aikidózni. Ő már régebben járt, mikor én odakerültem, és elmondta, hogy mielőtt elkezdte volna , egy nagyon félénk, visszahúzódó "nyomi" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!