Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy ha olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ha olyan szerencsétlen vagyok az élet minden területén?

Figyelt kérdés
Nekem soha nincs az életben szerencsém, és ez meg is látszik rajtam. Teljesen életképtelen vagyok. Nem vagyok teljesen önálló. De nem vagyok képes munkát és párkapcsolatot találni. A fiúk akikkel jártam is elvileg működött minden majd 3 hét után vagy még hamarabb dobtak a fenébe. De megindokolni nem tudták. L/22
2015. júl. 20. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia:)

Először is egy komoly önvizsgálatot kell tartanod.

Magadnak soha ne hazudj!

Amikor rátalálsz a hibapontokra, változtass rajtuk.

Miért gondolod magad életképtelennek?

Valami múltbeli vagy gyerekkori trauma van a háttérben?

Ha gondolod dobj egy privit,beszélgessünk :)

2015. júl. 20. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Csodálkozol azon, hogy nehéz ebben a materialista, kizsákmányoló világban munkát találni? Fogadd el, hogy szarul van berendezkedve a társadalom. A fontos munkákat lenézik, a jelentéktelen szarokat felértékelik. :) Protekció, hátszél nélkül, ha nem laksz nagyvárosban, vagy közelében, esélytelen bekerülnöd. Ezt konkrétan az ismeretségi körömben is látom, és én is tapasztaltam.

Hogy párkapcsolati téren mi a gond veled? Szülői háttér milyen? Mit súlykoltak beléd? Ez is meghatározó a szeméyliségfejlődésedet tekintve. Lehet, hogy nincs is para veled, csak nem volt eddig szerencséd a srácokkal.

2015. júl. 20. 21:45
 3/8 RRR ***** válasza:

ne búsulj,először találj melót

fogadd el magad

utána egy ugrás egy jó férfi

ennyi idősen ,nagyon nem késtél le sehonnan,semmiről

2015. júl. 20. 21:52
 4/8 A kérdező kommentje:
A szüleim úgy látnak hogy szerencsétlen és elesett vagyok.
2015. júl. 20. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Vannak emberek, akiknek csak ennyit tud az élet felkínálni. Együtt érzek veled, és tudd, hogy nem vagy egyedül. Ha tanácsra van szükséged, írj.
2015. júl. 20. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Szüleid elmehetnek a fenébe,már ne haragudj.

Inkább támogatniuk kellene,ha valakiknek, hát nekik mindenképpen.

Mióta éreztetik ezt veled?

Gyerekkorodban is ilyenek voltak?

1-es voltam.

2015. júl. 20. 22:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatsz, ha beszélgetnél. Ne add fel!
2015. júl. 20. 22:09
 8/8 anonim ***** válasza:
psihologia tudással birva irhatsz. hidd le van megoldás. neked is vannak álmaid s meg lehet valósítani ha nagyon akarod.
2015. júl. 21. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!