Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok ilyen szerencsétl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen szerencsétlen? 25/L

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy nem kellek senkinek. 3 éve nem volt pasim és azóta nem is szexeltem senkivel. Úgy érzem, hogy elvesztegetem az életem. 168 cm és 58 kg vagyok, nem mondanám magam kövérnek vagy túlsúlyosnak. Hosszú barna hajam van. Miért nem kellek senkinek?
2015. júl. 5. 22:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Pl mert semmi infot nem adsz amiből tudnánk válaszolni.
2015. júl. 5. 22:49
 2/20 anonim ***** válasza:
Esetleg egy képet vagy valamit mert ennyi infóból nem jövünk rá hogy a külsőddel van e a baj vagy nem
2015. júl. 5. 22:50
 3/20 anonim ***** válasza:
Milyen a stílusod? Mit keresel egy pasiban? Ezek kulcs tényezők lehetnek.
2015. júl. 5. 22:50
 4/20 anonim ***** válasza:

Gyere :P

24F

2015. júl. 5. 22:51
 5/20 anonim ***** válasza:

Eddig úgy kb. 400 privát üzenetet kaptál, amiből 100-ban a képeken olyan kuksikat látsz, amivel nem volt dolgod az elmúlt 3 évben.

Társaságba szoktál járni? Budapesti vagy?

2015. júl. 5. 22:54
 6/20 anonim ***** válasza:
De mi a gond? Gátlásaid vannak? Nem szereted önmagad?
2015. júl. 5. 23:00
 7/20 anonim ***** válasza:
Valami olyan gátlás lehet benned, ami lényegében semmiség, de te nagynak, komolynak, súlyosnak éled meg. Ez testi gátlás lehet? Vagy inkább lelki kérdező? Ezt te tudod, vagy érzed. Emberek közé kéne menned, és próbálkoznod. Csak így juthatsz sikerre, otthon ülve erre semmi esély. Párkapcsolatod akkor már volt, így veszem ki. Lehetséges, hogy alapjaiban rengett meg a férfiakba vetett bizalmad, hited egy nagy csalódás után, és bezárkóztál?!
2015. júl. 5. 23:11
 8/20 DreamWeaver ***** válasza:
95%
A külsőddel valószínűleg az ég-világon semmi baj nincs. Azért nem kellesz senkinek, mert úgy érzed, hogy nem kellesz senkinek. Ezt Te elhiszed, folyamatosan ezen jár az agyad és idővel ilyen jeleket is küldesz a külvilág felé. 3 évvel ezelőtt volt pasid. Azóta miért nem volt? Ha rossz élményeid maradtak abból a kapcsolatodból, akkor ezeket kell felülvizsgálni és feldolgozni. De ezt csak Te Magad fogod tudni megtenni. Ebben más nem fog tudni segíteni Neked. Azt viszont jól érzed,hogy elvesztegeted az életed. Bármikor léphetnél egyet előre. A panaszkodás és önsajnálat viszont lecövekel Téged. Vártál 3 évet. Ha vársz még hármat, már 28 leszel. És még több sérelem lesz Benned. Minél tovább vársz, annál rosszabb lesz. Minél hamarabb változtatnod kell az életviteleden, legfőképp a gondolkodásmódodon, mert jelenleg Te vagy az egyetlen akadálya a fejlődésednek és boldogulásodnak. Csinos, szexis, okos és aranyos lány vagy. Nagyon sok férfinek kellenél, ebben biztos vagyok, de csak akkor, ha ezt képes vagy Te is így látni. Ne várj tovább. Vágj bele! Nem, nem arra gondolok, hogy holnap feküdj le valakivel. Ismerkedj, barátkozz! Tűzz ki Magad elé kisebb célokat és teljesítsd azokat. Majd egyre nagyobb célokat és azokat is teljesítsd. Ez idővel növelheti az önbizalmad és siekrélményt adhat. Indulj el, mert Te is a legjobbakat érdemled.
2015. júl. 5. 23:28
 9/20 anonim ***** válasza:
35%
Gondolom ülsz a s...ggeden csokit zabálva és romantikus hulladékot bámulva, de még csak véletlenül sem mozdítod meg a kusujjadat se, mert ugye neked alanyi jogon jár az álompasi. Mellesleg 25 évesen befejezhetnéd ezt a kamaszos világfájdalmas siránkozást.
2015. júl. 5. 23:32
 10/20 anonim ***** válasza:
#10: Úristen, egy szót sem kell ide írnom, mert mindent leírtál, amit akartam :D.
2015. júl. 6. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!