Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Lent bővebben.
En is igy jartam, anno.
Egeszsegi okokbol kellett szedjem, nem a fogamzasgatlas miatt. 5 honapig szedtem, ennyit mondott az orvos, azonnal abba hagytam a szedeset utanna.
Nem csak a libidom de a hizas is kozbe lepett :))
vagy iras fel mast vagy ha lehet ovszerrel oldjatok meg a vedekezest.
Mi is igy tettunk es nincs gond azota:))
32/L
Én többfélét szedtem egyikkel sem volt nagyon libidóm. Aztán mivel úgyis volt más mellékhatás is, abbahagytam, elvégre havi 2-3 szexhez minek az.
Abbahagytam, rá egy-két hétre állandóan rajtam volt a szexelhetnék. De komolyan. Teljesen el voltam képedve. Csak hát a folyton szexhez meg azért nekem a gumi félelmetes....így megint szedem. Most még elvagyok, remélem nem nyomja sokkal lejjebb majd.
Jó, mi?
Mi próbáltuk ugye a szünetben kellett valami. De mi csak óvszerrel. Sok rosszat hallottam róla, néhányan ráfogják, hogy nem jól használta, aki teherbe esett mellette hát nem tudom.
Nekem gyanús. A krémet "amilyen mélyre csak lehet" olyan mélyre kell felhelyezni. Főleg az egyadagosra kimérten nem lehet mit elrontani. ÉS ugye az azonnal hat. Ami gyanús még, az a fürdés. Hogy ne fürödjek előtte utána minimum két órát. Na de, ha olyan mélyre helyezem fel amilyen mélyre kell, akkor még is mi köze hozzá. Nem szoktam benyomkodni a tusfürdőt, meg bezuhanyozni utána. Olyan mélyen, amilyen mélyen csak lehet, hogy a fenébe hat az, hogy én kívülről megmosakodtam? Szóval nekem gyanús, hogy legyen mire ráfogni ha nem jó. Gumival együtt viszont nyugodt voltam.
De nagyon illúzió romboló. Párom húzogatja fel az óvszert én meg egy ilyen csőrös tubust nyomok fel magamnak, abból kipréselem a kenőcsöt, aztán lehet szeretkezni. Na mint valami fertőtlenítő kezelés... vagy gombairtás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!