Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond? Hogy lehetek ilyen szerencsétlen, hogy még a fogamzásgátló tablettát sem tudom szedni?
Jujj...
Nem, azért vagy szerencsétlen, mert nem olvastad el az útmutatót, és nem kérdezted meg azt orvost. Vagy ha igen és azt mondták, hogy az első nap megjön abbahagyás után, akkor megeszem a kalapom...
Így van, a tájékoztatóban kerek perec le van írva, hogy a z utolsó tabletta után pár nap múlva jelentkezik a vérzés. én vasárnap szedem be mindig az utolsót, és szerda délelőtt szokott megjönni.
inkább olvasd el a tájékoztatót, vagy nyisd ki a szád és kérdezd meg az orvosodat, ahelyett, hogy fölöslegesen paráztatod magad.
Szia,
a megvonásos vérzésnek (nem pedig menstruációnak) a 8 napos szünetben kell megjönnie. NEM pedig rögtön az utolsó tabletta után. A nőgyógyászod nem magyarázta el? Remélem, legalább a szükséges vizsgálatokat elvégezték a tabletta felírása előtt...
Szia,
persze, hogy arra való ez az oldal. Csak éppen a dokid meg kifejezetten arra való, hogy ezeket szépen elmagyarázza. Ő lát téged, megvizsgál stb. Ha pedig mindig rohan, akkor válts orvost. Vizsgálatokat végzett előtte, vagy csak felírt valamit kapásból? Mert ha az utóbbi, akkor sürgősen menj el egy másik orvoshoz. Ugyanis könnyen meglehet, hogy nem bírja a májad, vagy trombózisra vagy hajlamos, és ezt nem vizsgálták ki.
(20.33-as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!