Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindig a nő dönt a párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig a nő dönt a párkapcsolat indulásáról?

Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 15:23
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ehhez két ember kell, lévén PÁRkapcsolat... Tehát normális esetben közös döntés, méghozzá az első fontos közös döntés ez. Ha már itt valaki ráerőlteti magát a másikra, abból sok jó nem sül ki.
2015. szept. 12. 15:25
 2/40 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Én pont abban a szar helyzetben vagyok hogy a srác tököl, én pedig szeretném a kapcsolatot. :(
2015. szept. 12. 15:31
 3/40 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy dönt mindig a nő... Engem nőként dobtak már egy-két találka után olyan szöveggel, hogy "most nincs kész egy kapcsolatra". Arról nem is beszélve, hogy manapság a maradék férfi, aki még szokott kezdeményezni, eleve eldönti, hogy kihez megy oda, nem? Nem kényszeríti rá egyik nő sem.
2015. szept. 12. 15:58
 4/40 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Az egyik kezdeményez, a másik dönt. Tehát nem a kezdeményező hanem a másik. Ha a férfi kezdeményez a nő dönt, elfogadja-e ezt, ha a nő akkor pedig a férfié a döntés. Ennyi az egész.
2015. szept. 12. 15:58
 5/40 MolotovPunk ***** válasza:
91%

Két ember dönt róla.Akkor lesz belőle párkapcsolat.

Pont ez a lényege. :D

2015. szept. 12. 16:14
 6/40 A kérdező kommentje:
a 4. válaszolóval értek egyet !
2015. szept. 12. 16:22
 7/40 anonim ***** válasza:
60%

"Az egyik kezdeményez, a másik dönt."

Észlény, mert ahhoz nem kellett dönteni, hogy kezdeményezzen valaki?

2015. szept. 12. 16:23
 8/40 anonim ***** válasza:
76%
#7 észlény, abból mert odamegy még nem lesz párkapcsolat!
2015. szept. 12. 17:31
 9/40 anonim ***** válasza:
81%
Természetesen a kezdeményezés is egy döntés, de mivel a párkapcsolathoz két ember kell, ezért az egyik döntése (kezdeményezés) nem elég. A másik elfogadása kell ahhoz, hogy effektíve párkapcsolatról beszéljünk. De ugye most nem fogtok összeveszni egy nézőpontbeli különbségen?
2015. szept. 12. 17:52
 10/40 anonim ***** válasza:
60%

"abból mert odamegy még nem lesz párkapcsolat!"

Oké, de anélkül sem!

Ergo életbe lép, amit legelőször írtam: ez KETTŐ darab ember közös döntése.

2015. szept. 12. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!