Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzként belemennétek abba hogy egy jó barátotokkal veszítsétek el aki szintén az? 23/L
Vagy mindenképp szerelemből és még várnátok vele a megfelelő emberre?
Az oka a kiábrándultság...meg a hormonok.
kiábrándultság 23 évesen? Mit mondjon az aki 28 vagy 30+ évesen szűz?
Amúgy nem, megvárom a megfelelőt, ha nem jön el, akkor így jártam!
Szűzként azt mondtam volna, hogy nem.
De miután elveszítettem a szüzességemet (amit soha nem bántam meg, mivel első barátommal történt), rájöttem, hogy ezt irtózatosan túlmisztifikálták, és az égvilágon semmi extra nincs benne. Ha a mai fejemmel visszamehetnék, döntenék úgy, hogy igen, de ez elég paradoxon, mivel valószínűleg nem értem volna meg erre a lelki szintre, ha nem kapcsolatban történik. Vagy nem tudom, lehet akkor se érdekelt volna, bár én kicsit sajátosan gondolkozok.
Tudom, a mai világban olyan "csúnya" dolog ilyet mondani, de a szüzességben nincs semmi különös, kiváltképp ha csak azért vagy szűz, mert korábban nem tudtad elveszíteni.
De akkor ne feküdj le a sráccal (ha párkapcsolat, ha nem), ha nem tetszik, és csak "meg akarsz szabadulni a szüzességtől", mert úgy tényleg megbánod. Ha tetszik és vonzónak tartod, akkor döntsd el mennyire vagy lelkis típus.
24L
Én várnék az igazira. :)
Nem bántam meg az elsőt, teljesen szerelemből volt. Bár 4 év után szakítottunk.
Utána volt egy pár hónapos kaland, ami érzelmek nélkül volt. Na azt rohadtul megbántam. Bárcsak visszafordíthatnám az időt. Nem volt semmi extra, ami miatt ezt mondom. Csak egyszerűen visszagondolva hányingerem van az egésztől. Meglátom a képét és hánynom kell.
Azóta megtaláltam az igazit. Bánom, hogy az első kapcsolatom és közötte lefeküdtem azzal a gyökérrel. Undorító.
Köszönöm a válaszokat, sok igazság van bennük.
Az üzenetíróknak:
Azért nem történt meg mert valóban nem akartam olyannal aki "nem érdemli meg", akivel nem állok készen, gondoltam várok egy olyanra akivel biztosan nem bánnám meg.
Így indult legalábbis. De valóban, ha eddig vártam, most már nem dobhatom így el, annak ellenére hogy kettősség van bennem, talán nem is olyan nagy dolog ez, de közben meg mégis lehet hogy megbánnám.
Volt kapcsolatom, vele nem történt meg, volt annak oka, amúgy is elég fiatalka voltam még. Bár most is :)
Baj nem volt semmi, ez egy döntés volt igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!