Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka, ha okadnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, ha okadnom kell a tarskeresestol?

Figyelt kérdés
Emberbol vagyok egyaltalan? :/
2015. szept. 11. 23:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mi az oka ennek ?
2015. szept. 11. 23:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért van ez? Fiú vagy lány vagy és hány éves? Ha 70 lennél megérteném. De van egy tippem, hogy kevesebb...
2015. szept. 11. 23:22
 3/12 A kérdező kommentje:
Kudarc, szerencsetlenseg stb. Neha ugy erzem jobb lenne egyedul.
2015. szept. 11. 23:23
 4/12 A kérdező kommentje:
21lany es kiegtem
 5/12 A kérdező kommentje:
* 21 eves lany
 6/12 anonim ***** válasza:
Miért égtél volna ki? Ráérsz még. Képzeld el akik már 13 éves koruk óta k*rválkodnak, na ők vannak kiégve 20 évesen, mert már mindent kipróbáltak.
2015. szept. 11. 23:28
 7/12 Blade Bone ***** válasza:
Figy, nincs abban semmi rossz ha egyedül vagy, ismerd meg önmagad kicsit jobban, ha nem tudod magad estleg elfogadni, akkor picit változtass a stílusodon, frizurádon, vagy amitől épp jobban érzed magad.
2015. szept. 11. 23:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy most pihentetned kellene a társkeresést és másra kellene fókuszálnod.
2015. szept. 11. 23:42
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Nőknél ezt általában az okozza, hogy van egy ideálképük, amit konkrétan keresnek. Amolyan "szőkeherceg-szindróma", amikor a nők rengeteg (reális és irreális) elvárás szerint szűrik a jelölteket. A tökéletlen emberek között viszont nehéz tökéleteset találni, így a keresés vége kudarc lesz. Ez szüli a reménytelenség érzését, ami végeredményben a rossz szájízt kölcsönzi a "társkeresés" fogalmának.

Közhely lenne azt mondani, hogy add lejjebb az igényeidet, mert érzésbeli dolgokat nem lehet akarattal megváltoztatni. Inkább próbálj meg esélyt adni olyan jelölteknek, akik többé-kevésbé megfelelnek neked, majd néhány randevú után eldől, hogy kialakult-e a vonzódás, hogy el tudod-e nézni a hiányosságait.

2015. szept. 12. 00:20
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

En is mindig "szoke herceget" kerestem a ferfiakban es elobb vagy utobb mindig csalodtam, mert kiderult nem olyanok amilyet szeretnek.

Aztan kulfoldre koltoztem, minden megvaltozott korulottem, megszerettem onmagam, uj tarsasagba kerultem es elkezdtem haverkodni egy sraccal, akirol raadasul az elejen azt hittem meleg, mert olyan szep volt.

Aztan kiderult hogy nem meleg es jobban megkedveltuk egymast es vele elek lassan 10 eve es o semmi regi elvarasomnak nem felelt volna meg (talan kinezetre igen, de masban nem) es megis megkedveltem mert teljesen nyitottan, elvarasmentesen mentem bele a kapcsolatba es ismertuk ki egymas jo/rossz tulajdonsagait.

Ha arra vartam volna, hogy meglatom es megszeretem, akkor ot sose vettem volna eszre (hisz meleg;) es meg ma is egyedul lennek.

Ne ugy ismerkedj veluk, hogy na vajon jo lesz ferjnek vagy sem, hanem inkabb a havert keresd bennuk eloszor. Szerintem....

35/n

2015. szept. 12. 01:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!