Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem elégedettek a külsejükkel: mik azok a tulajdonságok ami miatt nem érzitek jól magatokat a bőrötökben?
Rengeteg olyan dolog van rajtam, amit ha lehetne, szívesen megváltoztatnék...
A hajam lehetne kezelhetőbb (a színe jó és elég dús is, viszont formázás nélkül olyan, mint egy szénakazal), az arcom kevésbé hosszúkás. Jó lenne, ha az ínyem nem látszódna ki ennyire, mikor vigyorgok, a fogaim is lehetnének fehérebbek. Az alakom lehetne nőiesebb, a melleim kicsit nagyobbak, a fenekem izmosabb, a lábaim kevésbé görbék. Azt sem bánnám, ha nem látszódnának ki ennyire a kezemen az erek, a körmeimnek szebb formája lenne, nem lenne ennyire fehér a bőröm, egyenletesebb lenne az arcbőröm és kevésbé lennék szőrös. Az intim tájékon is tudnék mit alakítani...:D
Valószínűleg ha tovább gondolkodnék és nézegetném magam, még több hibát fedeznék fel.
Persze ha mindent megváltoztatnék, amiről úgy gondolom, hogy "lehetne szebb is", akkor belőlem már semmi sem maradna, teljesen más ember lennék. És a teljesen más külső valószínűleg magával vonzaná a belső megváltozását is, amivel pedig egyébként meglehetősen elégedett vagyok.
Összességében egyébként teljesen jól kibékültem magammal, főleg ahhoz képest, hogy tinikoromban milyen komplexusaim voltak.
Igazából emiatt a kérdés talán nem is nekem szólt eredetileg, de azért írtam le, hátha mások tanulnak belőle valamit:P Minden embernek vannak hibái, külsőleg aztán pláne, de pont a hibák teszi egyedivé az embert:) Amin lehet, azon persze érdemes változtatni, de az olyan dolgokkal, amik nem formálhatók, jobb megbarátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!