Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik nem elégedettek a külsejü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem elégedettek a külsejükkel: mik azok a tulajdonságok ami miatt nem érzitek jól magatokat a bőrötökben?

Figyelt kérdés
2015. szept. 5. 15:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

- Legtöbb csaj szerint jóval többnek nézek ki mint amennyi vagyok.

- Hogy korán elkezdtem kopaszodni

- Számomra túl sok szőr itt-ott

A 2 utolsó sajnos örökletes :(

30/F

2015. szept. 5. 15:45
 2/15 anonim ***** válasza:
Sosem voltam vékony. Ez még nem is lenne baj,mert nem akarok az lenni. Viszont már túl sok rajtam a felesleg. Ezt nem szeretem. :/ 25-30 kilót le kellene fogynom és még akkor is telt lennék, de úgy már jól érezném magam, sőt jól is néznék ki. Az nem érdekel, hogy kinek tetszek így..kinek nem. Magamnak nem jön be így helyzet. Ez a baj. 30/nő
2015. szept. 5. 15:59
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát, én úgy nagyjából azért megbarátkoztam magammal, de ha lehetne, a fogsoromat lecserélném. Gyerekkoromban fogszabályzásnál tönkretették a fogzománcomat, kb. a fél életemet napi szintű fogfájással éltem le, amíg meg nem jelent a lila Elmex, az segít a fájdalmon, viszont visszakuszálódott az alsó fogsorom, szóval nem sokat ért a szabályzó, csak pénznyelő volt, és még ártott is... De ezt nem nagyon lehet megmásítani, csak tudomásul venni, max. ha megjelenne előttem egy jó tündér. :-)
2015. szept. 5. 16:06
 4/15 anonim ***** válasza:
Én is pluszsúllyal küzdök. 162 centi vagyok és 54 kiló, 5-10 kiló plusz van rajtam, de 52 kiló alatt folyamatos éhezés és sport az életem. A hajam túl vékony szálú és kevés, így nem lehet igazán megnöveszteni mert törik. A melleim hiába nagyok, ha lógnak. Az arcomon meg kicsit jobban kiüt a zsidó származás, mint kéne. 22/N
2015. szept. 5. 16:15
 5/15 anonim ***** válasza:
Én is kövér vagyok, sajnos, 176 cm és 75-78 kg, mikor hogy, már vagy egy fél éve jógázok, mégsem látszik semmi sem, azelőtt is naponta 1-1,5 órákat gyalogoltam, szintén semmi hatása nem volt. Ez igazán bosszantó, mert így mindenki azt gondolja, aki rám néz, hogy egy lusta dög vagyok, pedig nem igaz. Mikor lefogytam múlt évben, mindig éhesnek éreztem magam, pedig nem tartottam nagy kalóriadeficitet. Igazából szép is lehetnék, pont e miatt, hogy magas vagyok, meg állítólag az arcom sem csúnya, csak ez így nem pálya, teljesen önbizalomromboló, és soha senkim nem volt még ezért.
2015. szept. 5. 16:58
 6/15 A kérdező kommentje:

Akik csupán a testsúlyukkal elégedetlenek, ne vicceljetek már, kemény munkával simán változtatható...

Vannak dolgok amik egyáltalán nem lehet változtatni, vagy csak nagyon nehezen milliós plasztikai beavatkozásokkal, amikkel könnyen természetellenes hatást érhetnek el...

Egyébként 176 cm egy lánynál nagyon szép magasság :)

2015. szept. 5. 17:47
 7/15 opened paradise ***** válasza:
Icipicit elállnak a füleim,nem növeszthetem meg a hajamat,mert hullámos és nagyon dús,egy kicsi van még a hasamon.
2015. szept. 5. 18:51
 8/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm, kedves vagy.
2015. szept. 5. 18:59
 9/15 anonim ***** válasza:
A manboob. Igazából úgy 10 kiló plusz van rajtam, amivel pont nem foglalkoznék, ha nem így jönne ki... Ezenkívül ha nincs szakállam, akkor úgy nézek ki, mint aki 16 sincs (22 vagyok), ha pedig van szakállam, akkor meg igénytelennek hatok, mert természetesen pont nem úgy nő, ahogyan kellene.
2015. szept. 5. 19:34
 10/15 anonim ***** válasza:
A fülem eláll, az orrom is elég érdekes, mélyen ülő szemem van,olyan a nézésem, mintha mérges lennék. Meg vékony is vagyok.
2015. szept. 5. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!