Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek vonzó tulajdonságok egy nöben?
-Határozott
Mindig tudja, mit akar, kiáll a véleménye mellett
-Spontán
Alkalmazkodó és rugalmas, lehet vele egyik percröl a másikra programot szervezni
-Öszinte
Akkor is megmondja, amit gondol, ha tudja, hogy a másik nem ezt akarja hallani
-Egyenes
Az ismerkedés elejèn sem teszi a tökéletest, ha valami nem tetszik neki, rögtön közli, nem játssza meg magát
Úgy is tudod a választ, mi a fenének kérsz megerősítést??
Szerinted, aki határozott, őszinte, egyenes és spontán, azok nem egy vonzó tulajdonságok?
Komolyan, az agyilag éretlen és h..lyének tettető egyénektől falra tudnék mászni!
Egyébként még kihagytad a megbízhatót, a tiszteletet, a hűséget..stb.
ilyen nő nem létezik.
Ha ezek a pozitív tulajdonságai, akkor kb 6x ennyi a negatív tulajdonsága.
A második két pont szinte ugyan az a definíciód alapján.
Egyébként számomra ezek teljesen alapvető tulajdonságok (kivéve a spontaneitást) bárkiben, akivel hajlandó lennék ismerkedni. A spontaneitás nem számít számomra semmit.
Én ilyen nőt keresek.
-Határozatlan
Nincs véleménye semmiről, beszélgetni sem lehet vele, és magától semmilyen cselekedetre nem képes.
-Mindent előre eltervező
Boltba sem hajlandó elmenni, ha hirtelen kellene valami, csak akkor, ha legalább ezelőtt egy héttel beütemezte magának.
Hazug
Gyakorlatilag mindig és mindenben hazudik, velem szemben kedveskedő, de a hátam mögött mindenkinek kibeszél.
Görbe
Hát igen, egyenes=őszinte.
Igen, ezek vonzó tulajdonságok, amit Te is tudsz kérdező.
A kérdés az, hogy ez mennyire illik valakire. Én még embert nem láttam, legyen az férfi vagy nő aki nem ezeket vallotta volna magáról a való élet viszont ritkán igazolja vissza, hogy az emberek ilyen tökéletesek.
Persze ki szeret úgy gondolni magára, hogy határozatlan, sunnyogós...
+ jó az ágyban
+ csak a mesekönyvben létezik, hogy semmi hibája nincs valakinek :P
Szerintem nem igazán.
Ezek mind ilyen szépre fogalmazott ferdítések negatív tulajdonságokról.
Határozott: mindig az van amit ő akar, a párjának kuss van.
Spontán: ez akár lehetne jó is.
Őszinte: kíméletlenül bunkó, és nem tudja mikor kellene csendben lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!