Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkaphat valaki mindent egyetlen emberben? Vagy mik azok a tulajdonságok, amikkel okosabb lenne "beérni"?
Adott 3 pasi, de mindegyikükből hiányzik valami.
Előre leszögezném, hogy én nem vagyok egy bomba nő, sőt!
Szóval:
A volt párom
nagyon jól állt anyagilag. A tenyerén hordozott. Ha valamit el lehetett intézni, azt ő megcsinálta. Mindig lehetett rá számítani. Az is tetszett benne, hogy nagyon temperamentumos.
Ez a temperamentum az évek során átment Napóleon komplexusba. A szex rutin lett. Nem akar nyitni. Nem akart gyereket, nem akart nősülni. Ezek miatt szakítottunk.
Aztán lett egy szeretőm
nagyon jó a szex, minden mocskos és titkos vágyam kiélhetem vele. Barátilag is jól megvagyunk. Fölszedett egy csajt és számomra vége.
A mostani párom
egy igazi nyugis, megfontolt apuka típus. Mondhatni unalmas és kiszámítható. Komoly és kimért. Családot szeretne. De igazából mindent a nőre hagyna, mindent, ami eldöntendő. Abszolút temperamentumtalan. 8 hónap alatt kiabálni sem hallottam még, kicsit sem láttam dühöngeni, vagy hasonló. A szex.... a "hagyományos része" jó. A többi meg nincs. Nem szeret kísérletezni, nem nyitott semmire.
Nemrégiben az történt:
hogy az exem megkeresett, szinte ostromol, hogy kezdjük újra. Mert kellek az ő életébe. Semmi nem változna. Elkényeztetne, de amit igazán akarok, sosem kapnám meg.
A szeretőm is írogat, hogy hiányoznak neki az együtt léteink, mert szereti ugyan a barátnőjét, de az nem olyan nyitott.
A mostani páromnál meg kezd frusztrálni, hogy nem áll néha a sarkára. Szeretem, ha úgy vannak a dolgok többnyire, ahogy én akarom, de tulzásba viszi. Szex terén sem nyílhatok meg előtte igazán.
A 3 férfiból lehetne egy tökéleteset gyúrni. Ilyesmiről ne is álmodjak ugye?
Melyikükkel lehetnék boldog? Vagy hagyjam mind 3-at?
Ha már felmerül egy ilyen kérdés, akkor hagyd mindet. Lesz, akinél fel sem fog merülni ez a kérdés, mert azt fogod mondani, hogy egész életedben őt kerested. Na, ő lesz az igazi. Addig meg türelem, és élvezd az életet. Ne alkudj meg olyannal, amiben nem vagy teljesen biztos, hogy azt akarod.
Anyai nagyapámnak ilyen volt nagymamám, egy másik nőt hagyott el miatta, és több, mint 50 éve házasok már, együtt öregedtek meg, nagyon egymásra találtak.
Heló.
Ezek a tulajdonságok valójában BELŐLED hiányoznak. Amikor az ember érik, idősödik, szépen sorban kifejleszti magában a hiányzó tulajdonságait, és....
idővel már nem a párjából, nem egy másik emberből akarja megszerezni ezt!:)
Én mindig úgy tekintettem a kedvesre, mint habra a tortámon.
De a tortát én sütöttem meg!
Tehát őnélküle is megvan a tortám.
Éretlenebb, fiatalabb személyiségnél azonban olyan hiányérzet is lehet, hogy a másik kell hozza a tojást és a cukrot a kapcsolatba: csak akkor tudsz majd tortát sütni.
Ezt a könyvet olvasd el!
Szerintem hanyagold mind a hármat és keress máikat.
De ha mindenképp ezek közül akarsz választani, akkor az első... mellette legalább jó életed lenne, ami nem utolsó szempont. Bár mint mondod, amit igazán szeretné, soha nem kapnád meg. Ez egy idő után egyre lelkileg jobban fog bántani!
A második-harmadik pasi teljesen felejtős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!