Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lép? Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lép? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy nálam idősebb pasi,aki felé adtam már egy két jelet,de sajna nem lép.Igaz,nekem most van egy 5 hónapos párkapcsolatom....de azt szerintem ő nem tudhatja,nem látott még vele és a Face-n sem reklámozom...
2015. szept. 5. 07:23
 1/8 GipszI ***** válasza:

Jolán te vagy az? :D

Viccet félretéve mennyi jelet adtal es mennyire volt egyertelmu?

2015. szept. 5. 08:28
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem Jolán vagyok,hanem Szilvi...

mosoly,szemezés

2015. szept. 5. 08:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát, talán még vár a megfelelő pillanatra, nem akar rögtön lerohanni, vagy érzi, hogy valami nem stimmel. Szerintem addig ne adj neki jeleket, amíg van párod. Nehogy 2 szék közül a pad alá essél.
2015. szept. 5. 09:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Válaszolók miért nem vagytok kiakadva azon, hogy kapcsolata van és mással is próbál flörtölgetni? Vagy ez már 2015 ben nagyon megszokott dolognak számít, sőt alapvető?!
2015. szept. 5. 09:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha más pasival flörtölsz, akkor miért nem hagyod ott a jelenlegi párod? Hülyíted csak szegényt. Elég jellemtelen alak lehetsz
2015. szept. 5. 09:51
 6/8 GipszI ***** válasza:

#4: Attól függetlenül hogy ki vagyok akadva vagy sem, inkább a kérdésre koncentrálok :)

De hogy teneked is jobb legyen: Nem tartom jó dolognak hogy párkapcsolatban levő ember kifele kacsintgat. Ha mással akar kapcsolatot, fejezze be az előzőt és utána vesse ki a hálóját másikra (ajánlom figyelmedbe a 'liánozás'-nak utánajárást, ez is lehet egy magyarázat a hölgy viselkedésére)

Kérdező:

Az még nem egyértelmű jel. Beszéltél egyáltalán vele? Mert pl. rám is mosolyog/velem is szemez a pultos lány a kedvenc helyemen ahol a reggeli kávé/kóla kombómat fogyasztom mégsem gondolom egyből hogy bejövök neki...

Ezeket szerintem olvasd el ;)

[link]

[link]

[link]

Szóval... beszélgess vele ;)

2015. szept. 5. 10:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Ismered is a srácot? Vagy csak látásból, miért vársz rá? Miért nem lépsz? Részletesebb sztorit mesélnél? :)
2015. szept. 5. 10:44
 8/8 A kérdező kommentje:

látásból ismerem,nagyon aranyos,helyes fiú,

sokkal jobb,mint a jelenlegi...

2015. szept. 5. 12:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!