Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg így működnek a nők?
Olyan sokszor hallom ismerős nőktől, hogy szomorkodnak, sírnak, hogy milyenek a pasik, megcsalják őket, átverik, hazudnak, csak szexet akarnak, bunkók stb.
Közbe az is kiderül azért "halkan", hogy nagyon sok rendes pasik vannak, lennénk ezen nők mellett, de valahogy azt még férfinak se tekintik, csak ott vannak.
Pl: Van egy ismerős lány, aki elsírja mindig magát nekem, hogy nem hiszem el hogy egy normális pasi sincs, nem válogat, csak őszinte, értelmes, normális férfi legyen és hogy ő olyan szerencsétlen, Aztán azért mellékesen szóba került, hogy ja igen van egy fiú, tök normális rendes fiú, de biztos nem.
Miért sírnak a nők ha egyszer csomó normális pasi van?
Elvált nő vagyok gyerekkel. A volt férjem átlagos pasi volt, nem macsó. Én váltam el mert már nem működött a dolog és megcsalni nem lettem volna képes.
Nem panaszkodom. De elszomorít a pasik hozzállása a kérdéshez. Mert eleve ezt feltételezik rólunk, hogy apát akarunk fogni a gyereknek. Akar a halál, egyedül is el tudom tartani, nevelni, a volt férjem is segít. Én társra vágyom. De ettől még nem fogom lejjebb adni az igényeimet, ami az intelligenciát és a jellemet illeti. Abból pedig kevés akad független ebben a korban.
Most pont szex kapcsolatban vagyok, mert nem kívánok a gyerekem életébe valami pót-apukát bevinni. Jó volna egy igazi kapcsolat, jó volna egy kedves, értelmes férfi akivel kölcsönösen egymásba szeretünk, de tudom hogy ez nem egyszerű, talán soha nem lesz ilyen. Mégsem sírok itt hogy egyedül maradok örökre, pedig az én esetemben ez legalább olyan valós mint a tiédben.
Én bevállalnék elvált apát gyerekkel, de fordítva már ritka a dolog. A társkeresőn feltüntettem, hogy gyerekem van, két pasi írt rám egy év alatt, egy 60 éves bácsi, akinek "nem akadály a gyerek", meg egy kétségbeesett pasi akit nem én érdekeltem, csak hogy legyen valaki. No, ilyen nem kell. Le is jöttem a társkeresőről.
Viszont nem gyűlölöm a férfiakat azért mert nem sorakoznak az ajtóm előtt, hogy komoly kapcsolatba kezdjenek velem.
Ne háborodj fel, ha nőgyűlölőnek neveznek vagy azt mondják rád hogy általánosítasz. Mert igaz. És ez akkor is sugárzik belőled, ha megpróbálsz kedvesnek látszani.
Nem is személy szerint rád gondoltam, hogy pót-apukát meg eltartót keresel. Annyit írtam hogy errefelé nem ritka az ilyen kérdés. Ha adsz pár napot, vissza is tudom keresni őket.
Azért általánosítok, mert ez egy általános jelenség. Ha azt hallod, hogy "kínai termék", neked se a 10 évig hibátlanul működő csúcsminőség jut eszedbe, ha pedig azt hogy "galóca", szintén nem a jó ehető császárgomba, hanem a gyilkosgalóca jut eszedbe.
Ugye-ugye...
A nőgyűlölet meg...nos, ha egy nő felháborodik azon, hogy az olyan nőket gyűlölöm akiket rendszeresen leírok, akkor az őt minősíti. Közszemlére rakok egy inget és egyből magára veszi? Hohó!
De hát ha azt írod hogy nők, az minden nőre vonatkozik! A nők ilyenek meg olyanok...hazudnak, csak a külső meg a pénz érdekli őket...ha ott maradnak gyerekkel akkor tutira azért mert macsó pasi kellett nekik és a fagyi visszanyalt....ilyeneket írsz, írtok mindig.
És ne haragudj, de nem én vagyok az egyetlen kivétel, mert a nőismerőseim nagy része kulturált értelmes nő. Az ő nevükben is felháborítónak találom ezeket az általánosításokat.
Én sem írtam olyat hogy a szemét férfiak nem akarnak engem mert gyerekem van és félnek a felelősségtől, bezzeg dugni még ugye jó csaj vagyok....
Pedig nagyjából erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!