Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg így működnek a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg így működnek a férfiak egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Még egy pár hónapig tart az izgalom, aztán lecsendesednek a dolgok, jönnek a problémák, megunják a barátnőjüket, és rögtön elkezdenek másfelé kacsingatni... Majd ha nem is csalják meg, de előbb-utóbb úgyis dobják egy másikért.

Én folyton ilyet tapasztalok, és velem is megesett már, és nem tudom, miért van ez így. Szerintem a nők legnagyobb része nem elmenekül a gondok elöl más karjaiba, hanem előbb megpróbálja megoldani, mert szereti a párját... Ezek szerint a férfiak többsége soha nem is volt szerelmes, csak a lány külseje megfogta őket.

20/L

2015. jún. 24. 13:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagy tévedésben vagy.

Talán a korosztályodban még így megy, de az érett, felnőtt korosztálynál nem. Nők ugyanúgy kilépnek egy rossz kapcsolatból, mint a férfiak. (Nagyon helyesen.)

És a hűség tekintetében sem hiszem, hogy anői nem bármivel jobb lenne.

Majd kinövöd ezt a "férfiak ilyenek" a "nők meg olyanok" hozzáállást, és megérted, hogy emberek vannak, különböző jellemekkel, amikből a különböző helyzetek kihoznak valamilyen viselkedést.

Szívből kívánom, hogy találd meg te is azt a férfit, aki becsül és szeret. Nekem 25 éves koromig kellett várni rá, de azóta csodásan érzem magam. :)

2015. jún. 24. 13:44
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem.

"Én folyton ilyet tapasztalok"

Rossz emberekkel jöttél össze.

"Szerintem a nők legnagyobb része nem elmenekül a gondok elöl más karjaiba, hanem előbb megpróbálja megoldani, mert szereti a párját"

A nők többsége, lerendezi, egy hagyjuk.. mindegy.. nemlényeg.. vagy hasonló szófordulattal a gondokat.

"Ezek szerint a férfiak többsége soha nem is volt szerelmes, csak a lány külseje megfogta őket. "

Te már csak tudod, más mit is érez és, hogy mennyire volt szerelmes.

Több, általánosítást pls..

2015. jún. 24. 13:47
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, más mit érez, de azt igen, hogy milyen igazán szerelmesnek lenni, és nem olyan, hogy ha van valami gond, akkor az az első gondolata valakinek, hogy hol találhatna vigasztalást...
2015. jún. 24. 13:49
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát én nem így működök.
2015. jún. 24. 13:51
 5/14 anonim ***** válasza:
43%
En ezt a 30-40es ferfiaknal is tapasztaltam... sajnos sokan ilyenek. Inkabb lepasszoljak a not keresnek masikat ha az sem jo akkor vissza a masikhoz...
2015. jún. 24. 13:53
 6/14 anonim ***** válasza:

De kérdező, fogd már fel, hogy 20 évesen nem lehetett annyi férfival tapasztalatod, még ismeretségi körrel együtt sem, hogy ezt így kijelentsd...

Nekem pl. az előző kapcsolatomat évekig húztuk, mert nem működött, de se én, se a pasim nem tudott lépni. Volt olyan is, amilyet te írtál, meg volt olyan is, aki mellől én léptem le.

2015. jún. 24. 13:56
 7/14 A kérdező kommentje:
Az évekig húztukkal nincs semmi gond, én azokra mondom ezt, akik nem várnak kb semennyit, hogy megoldódjanak a dolgok.
2015. jún. 24. 13:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen dolgok nem oldÓDNAK meg. Vagy megoldjátok ketten, együtt, a keletkezésük pillanatában, vagy nem lesznek megoldva. És akkor minden más időhúzás.

De csak azért írtam az én tapasztalataimat, mert minden kapcsolatom végén mást jelenthettem volna ki, mint általános igazságot a férfiak működéséről. Pedig valójában az az EGY férfi működött ÚGY, az összes többiekről sz.rt se tudtam.

Ahogy nyilván te is egy-két példa alapján jutottál a fenti korszakalkotó, Nobel-díj esélyes gondolatra.

2015. jún. 24. 14:03
 9/14 anonim ***** válasza:

20 éves koromban kevésbé voltam képes kifejezni vagy egyáltalán megérteni a saját igényeimet, és kevésbé voltam képest igazán odafigyelni a barátnőm igényeire. Nem sok esélye lett volna bármit is megoldani. De még ennek ellenére sem voltam ilyen gyorsan szakítós típus.

Ha pár hónap alatt elmúlik az izgalom, akkor tényleg nem vagytok egymáshoz valók. Annak azért legalább 1-2 évig ki kellene tartania. 43f

2015. jún. 24. 14:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha van valami érték a nőben a külsején kívül, akkor nem így működnek a férfiak.
2015. jún. 24. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!