Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg így működnek a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg így működnek a férfiak egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Még egy pár hónapig tart az izgalom, aztán lecsendesednek a dolgok, jönnek a problémák, megunják a barátnőjüket, és rögtön elkezdenek másfelé kacsingatni... Majd ha nem is csalják meg, de előbb-utóbb úgyis dobják egy másikért.

Én folyton ilyet tapasztalok, és velem is megesett már, és nem tudom, miért van ez így. Szerintem a nők legnagyobb része nem elmenekül a gondok elöl más karjaiba, hanem előbb megpróbálja megoldani, mert szereti a párját... Ezek szerint a férfiak többsége soha nem is volt szerelmes, csak a lány külseje megfogta őket.

20/L

2015. jún. 24. 13:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csak azt hiszed utolsó...:)
2015. jún. 24. 15:58
 12/14 anonim ***** válasza:
"a férfiak" nem így működnek. Egy kapcsolat gazdagsága két félen múlik, illetve a két fél igényességén. Amit persze fel kell ismerni a másikban (és önmagunkban). Az igénytelen emberek nem képesek érdekességet vinni a kapcsolatba, ezért hamar unalmassá válik. Hasonlóképpen, az igénytelen emberek ezért nem is értik,mi az érték a tartós kapcsolatban. Akár férfiról, akár nőről van szó.
2015. jún. 24. 15:59
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem akarok most nagyon mély pszichológiai elemzésekbe belemenni, de röviden a lényeg: az emberek hajlamosak tudattalanul mindig azonos típusú, viselkedésű társat választani, és utána azt a téves következtetést levonni, hogy minden kapcsolat ugyanolyan.

Én egy időben például pont a leírtak ellenkezőjét tapasztaltam: azt, hogy a férfiak egy idő után belekényelmesednek a kapcsolatokba, és bár egyik félnek sem jó, mégsem képesek változtatni, vagy kilépni. A baráti körömben jelenleg is rengeteg ilyen típusú férfi van, de most már eszembe nem jutna őket választani.

Egy kérdés: teljes családban nőttél fel, vagy elvált szülők gyermekeként?

2015. jún. 24. 16:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Szerető családban nőttem fel, és a szüleim házassága is tökéletes. :)
2015. jún. 24. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!