Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg így működnek a nők?
Olyan sokszor hallom ismerős nőktől, hogy szomorkodnak, sírnak, hogy milyenek a pasik, megcsalják őket, átverik, hazudnak, csak szexet akarnak, bunkók stb.
Közbe az is kiderül azért "halkan", hogy nagyon sok rendes pasik vannak, lennénk ezen nők mellett, de valahogy azt még férfinak se tekintik, csak ott vannak.
Pl: Van egy ismerős lány, aki elsírja mindig magát nekem, hogy nem hiszem el hogy egy normális pasi sincs, nem válogat, csak őszinte, értelmes, normális férfi legyen és hogy ő olyan szerencsétlen, Aztán azért mellékesen szóba került, hogy ja igen van egy fiú, tök normális rendes fiú, de biztos nem.
Miért sírnak a nők ha egyszer csomó normális pasi van?
Hol van az a csomó normális pasi? Tényleg nagyon érdekelne!
( Nekem nincsenek férfi barátaim, ismerőseim pedig csak elvétve, és a legtöbb párkapcsolatban-nem hiába).
7. De akkor ne sírjanak. mert az Ő hibájuk, hogy nem tudnak vonzódni sok férfihez!
Én se tudok minden nőhöz vonzódni, de meg is mondom, hogy én vagyok ilyen én hibám, és ha nem találok senkit, akkor egyedül maradok örökké.
7-es.
Pont itt a baj,hogy a nők a férfiak felső 5-10%-ához vonzódnak,a többit észre sem veszik,mintha ott sem lennének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!