Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg így működnek a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg így működnek a nők?

Figyelt kérdés

Olyan sokszor hallom ismerős nőktől, hogy szomorkodnak, sírnak, hogy milyenek a pasik, megcsalják őket, átverik, hazudnak, csak szexet akarnak, bunkók stb.

Közbe az is kiderül azért "halkan", hogy nagyon sok rendes pasik vannak, lennénk ezen nők mellett, de valahogy azt még férfinak se tekintik, csak ott vannak.

Pl: Van egy ismerős lány, aki elsírja mindig magát nekem, hogy nem hiszem el hogy egy normális pasi sincs, nem válogat, csak őszinte, értelmes, normális férfi legyen és hogy ő olyan szerencsétlen, Aztán azért mellékesen szóba került, hogy ja igen van egy fiú, tök normális rendes fiú, de biztos nem.

Miért sírnak a nők ha egyszer csomó normális pasi van?

2015. szept. 2. 15:15
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:
62%
Mert külsőre jóképű izmos pasi kell nekik ha egy átlagos fiúval lennének akkor az egojuk lecsökenne amit nem akarnak.
2015. szept. 2. 15:17
 2/34 anonim ***** válasza:
21%
igen így működnek ez így is volt és így is lesz mindig ! ezek a kihasználós srácok mind jóképű izmos vezérhímek és megtehetik hogy ki használják a cafkákat!
2015. szept. 2. 15:20
 3/34 anonim ***** válasza:
43%
A nők nem így működnek, a cafatok működnek így.
2015. szept. 2. 15:36
 4/34 anonim ***** válasza:
78%

Hol van az a csomó normális pasi? Tényleg nagyon érdekelne!

( Nekem nincsenek férfi barátaim, ismerőseim pedig csak elvétve, és a legtöbb párkapcsolatban-nem hiába).

2015. szept. 2. 15:41
 5/34 anonim ***** válasza:
21%
kinek mi a normális pasi ?! de az a baj hogy ilyen cafat a mai "nők" 90% a
2015. szept. 2. 15:52
 6/34 anonim ***** válasza:
73%
Nem csak rendes, meg bunkó férfiak léteznek. Én pl. a kettő közötti átmenet vagyok. Nem vagyok bunkó a csajokkal, nem szoktam megbántani őket, max csipkelődök velük. Viszont azt se hagyom, h lelki szemetesládának használjanak, vagyis hát felőlem sírhatnak nekem, de nem fogom a sebeiket nyalogatni mint egy pincsikutya. Sztem a lányok normálisan működő hosszútávú kapcsolatot egyik véglettel(nagyon rendes/nagyon bunkó) sem alakítanak ki, az arany középút jön be nekik, saját tapasztalataim alapján. Az ilyen kőbunkó pojácákkal max rövid ideig tudnak együtt lenni.
2015. szept. 2. 15:52
 7/34 anonim ***** válasza:
69%
Igen, én is ilyen vagyok, de akik tetszettek, azok sem a leghelyesebbek voltak, vonzalom viszont kell, ezt hiába is tagadja bárki.
2015. szept. 2. 16:14
 8/34 A kérdező kommentje:

7. De akkor ne sírjanak. mert az Ő hibájuk, hogy nem tudnak vonzódni sok férfihez!

Én se tudok minden nőhöz vonzódni, de meg is mondom, hogy én vagyok ilyen én hibám, és ha nem találok senkit, akkor egyedül maradok örökké.

2015. szept. 2. 16:20
 9/34 anonim ***** válasza:
16%

7-es.

Pont itt a baj,hogy a nők a férfiak felső 5-10%-ához vonzódnak,a többit észre sem veszik,mintha ott sem lennének...

2015. szept. 2. 16:37
 10/34 anonim ***** válasza:
38%
2015. szept. 2. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!