Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg így működnek a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg így működnek a nők?

Figyelt kérdés

Olyan sokszor hallom ismerős nőktől, hogy szomorkodnak, sírnak, hogy milyenek a pasik, megcsalják őket, átverik, hazudnak, csak szexet akarnak, bunkók stb.

Közbe az is kiderül azért "halkan", hogy nagyon sok rendes pasik vannak, lennénk ezen nők mellett, de valahogy azt még férfinak se tekintik, csak ott vannak.

Pl: Van egy ismerős lány, aki elsírja mindig magát nekem, hogy nem hiszem el hogy egy normális pasi sincs, nem válogat, csak őszinte, értelmes, normális férfi legyen és hogy ő olyan szerencsétlen, Aztán azért mellékesen szóba került, hogy ja igen van egy fiú, tök normális rendes fiú, de biztos nem.

Miért sírnak a nők ha egyszer csomó normális pasi van?

2015. szept. 2. 15:15
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
18%

Oké, nálad nem. De a többségnél igen.

Azt sehol nem állítottuk hogy mi nem nézzük a nők külsejét. Dehogynem, alapból a nők a "szebbik nem", szép is lenne ha nem néznénk! Viszont a szépség egyrészt múlandó, másrészt semmire se garancia. Például, a pasasok nagyrésze megmászná Shakirát, az 100%, viszont feleségül csak elképesztően kis százalékuk venné :)

No meg aztán, mi észrevesszük az átlag csajokat is, nemkell ahhoz dupla lámpabúra mellű szupermaca. Ha megnézed, még egy átlag csajnak is igen sok udvarlója van. A cink az, hogy neki viszont a legjobb kell - "nemkell az Ordas, Turbó-ment akarok!", a többi pasas meg friendzóne.

2015. szept. 3. 00:38
 22/34 anonim ***** válasza:
50%

A nőknek tényleg csak a férfiak tíz százaléka tetszik. De egyiknek ez a 10%, a másiknak az a 10%. A végén mindenki megtalálja a párját. Az itt írogató nőgyűlölő férfitársaim is. De addigra már nem fognak emlékezni sem hogy mekkora hülyeségeket írtak szakmányban huszonévesen.

A férfiaknak a nők sokkal nagyobb százaléka elfogadható, legalábbis egy futó kapcsolat erejéig. Aki szerint ez undorító, az ugyanolyan hülyeséget írt, mint a nőgyűlölők. Ő ugyanis a férfiak ezen tulajdonsága miatt fog párt találni. Tartós kapcsolatra a férfiak ugyanúgy csak a nők 10%-át tartják megfelelőnek. Leginkább azt a 10%-ot, akiknek tetszenek. A nők választanak.

2015. szept. 3. 01:25
 23/34 anonim ***** válasza:
78%

Törpicsek, elmondom neked, hogy baráti társaság alapján a többi nőnek sem feltétlenül a kigyúrt, kétméteres alfahímet jelenti a vonzó. Jelenleg öt barátnőmnek van párkapcsolata, ebből az ötből három teljesen átlagos arcra, egy pedig szerintem kifejezetten csúnya, és az ötből kettő az, aki izmosabb, a maradék három vékony, vagy átlagos alkatú. De persze most biztos megkapom, hogy hazudok, a hozzád hasonló nőgyűlölő rinyagépek csak erre képesek, ha a sajátjukkal ellentétes tapasztalatot olvasnak.

20-as voltam.

2015. szept. 3. 09:53
 24/34 anonim ***** válasza:
69%
Ja, és légyszi linkelj egy szerinted átlag csajt. Mert ezen az oldalon akárhányszor átlagcsajt kért valaki egy sráctól, szinte kivétel nélkül mindig kifejezetten szép lányokról kapott képet az illető.
2015. szept. 3. 09:57
 25/34 anonim ***** válasza:

22-es.

Hidd csak ezt,hogy mindenki megtalálja.Hány év múlva írjak ide vissza,hogy mi a helyzet? Majd meglátod mennyire nem igaz,amit írtál. :)

És nem azért,mert én ne akarnék,de még csak szóba sem állnak velem a nők...

És nem is tetszem egy nőnek sem,legalább is nem tudok róla...

24/F

2015. szept. 3. 10:21
 26/34 anonim ***** válasza:
74%

"alapból a nők a "szebbik nem", szép is lenne ha nem néznénk"

Ha nagyon az alapokhoz akarunk visszamenni, akkor az állatvilágban is (aminek ugye mi is a részei vagyunk) a hímek a mutatósabbak, vagy ha nem is külsőleg, de viselkedésben nekik kell figyelemfelkeltőbbnek lenniük.

Nyilván azzal fogunk összeállni, aki jobban produkálja magát, szép is lenne ha nem...

A pasik és nők között szerintem az az egyik legnagyobb különbség, hogy a nők úgy vannak programozva, hogy " jó lenne összejönni valaki olyannal, akivel tényleg összeillünk, mert amúgy nincs értelme a dolognak", a pasik meg: "tökmindegy csak legyen valaki, akit dughatok". Ebből szoktak olyan megjegyzések születni ezen az oldalon + jópár netes fórumon, hogy "nekem csak az alja színvonal jut, de ez van, ezt kell szeretni". Hát nemtom' de nekem ez sem tűnik olyan nagy erkölcsi győzelemnek a pasik részéről.

No nem mintha szemrehányást tennék, hiszen ez az egész tudat alatti: a pasik ösztöne azt diktálja, hogy minél több nővel szaporodjanak (sok utódot csináljanak) a nők ösztöne meg azt, hogy a lehető legmegfelelőbb "hímet" válasszák ugyanebből az utódnemzős okból kifolyólag.

Sajnos az soha nem fog megtörténni, hogy valaki pusztán azért lesz népszerű az ellenkező nemnél, mert ő egy egyedi kis hópehely, hanem a másik nem kedvére való tulajdonságokat kell javítgatni. (magyarán nem lesz soha ingyen punci alanyi jogon, a nőknek meg ki kell nézni úgy, amit a pasik "átlagnak" gondolnak)

Értem én, hogy könnyű a másik nemet lenézni és utálni emiatt, de igazából teljesen fölösleges.

2015. szept. 3. 10:24
 27/34 anonim ***** válasza:
25: hány ötvenéves embert ismersz aki nem önszántából egyedülálló? Én egyre sem emlékszem. Hány olyat, aki párkapcsolatban él vagy elvált?
2015. szept. 3. 11:06
 28/34 anonim ***** válasza:
49%

9:53, lehet hogy a te baráti köröd elvből kerüli a kigyúrt jóképű pasasokat, vagy egyszerűen csak kompromisszumképesek, de nem ez az általános. Főleg ha egy csajra több pasi is nyomul. Valahogy mindig sikerül a legjóképűbbet és a leggazdagabbat kifognia, természetesen tök véletlenül, a többi meg levegőnek van nézve, jó esetben megy a friendzóne-ba. Ezt mivel is magyarázod?

Neked nyilván nem több rinyálásnál és nőgyülöletnél, elvégre nem neked kell csajoznod, te csak lustán ráböksz a kérők közül valamelyikre. Hja kérem, a pálya széléről könnyű bekiabálni.

Mellesleg ha a másik nem választ, akkor mi miről is tehetünk? Nem mintha számítana mondjuk, már megszoktam hogy nem vagyok a nők kedvence. Segáz, majd fordulni fog a kocka igen nagyot, amikor 50 évesen kiégve két zabigyerekkel a nyakukban már megtenné egy átlag pasas is, akiknek viszont már ők nem fognak kelleni :D

2015. szept. 3. 16:44
 29/34 anonim ***** válasza:
45%

Törpicsek, te mit szívsz? Miért lenne törvényszerű, hogy aki nem lúzert választ magának az ötven évesen két zabigyerekkel fogja végezni? És akkor már jó lesz egy olyan akihez nem vonzódik? Miért lenne jó?

Vannak elvált nők gyerekkel akik társat keresnek, de nem törvényszerűen azért váltak el mert a macsó férjük verte és csalta őket, illetve az még kevésbé valószínű, hogy zabigyerekük legyen.

Az írásaidból azt látom, hogy te elve valami lepukkant alpári körben mozogsz, egészséges jellemű nőt még nem láttál, nyilván azért mert te magad sem tartozol ilyen társaságba. Életemben nem találkoztam még senkivel akinek idézem "zabigyereke" lett volna.

2015. szept. 3. 17:49
 30/34 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért lenne jó, őket kérdezd. Gondolom a kapuzárás előtt már bárki megteszi, olyankor már lejjebb adják az igényeiket (csak akkor meg ők nem kellenek senkinek)

Már több ilyennel is találkoztam ezen az oldalon is, hogy vernyákoltak az egyedül maradt gyerekes nők (mert nekik ugye szabad panaszkodni,csak nekünk van megtiltva) hogy mennyire nem találnak társat és hogy a férfiak meccsoda szemetek, blab-blab-blab...

Hát igen, az a bizonyos kocka bazinagyot tud ám fordulni. Most ehetik amit főztek.

A dolog nem törvényszerű csak épp baromira elterjedt. Vagy szerinted a társkereső nők két gyerekkel csak egy laza egyéjszakást keresnek?

A nagybetűs világban mozgok odakünn, nem máshol. Nem az éjjelnappalbudapestből meg a szappanoperákból szereztem a tapasztalataimat.

2015. szept. 3. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!