Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg így működnek a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg így működnek a nők?

Figyelt kérdés

Olyan sokszor hallom ismerős nőktől, hogy szomorkodnak, sírnak, hogy milyenek a pasik, megcsalják őket, átverik, hazudnak, csak szexet akarnak, bunkók stb.

Közbe az is kiderül azért "halkan", hogy nagyon sok rendes pasik vannak, lennénk ezen nők mellett, de valahogy azt még férfinak se tekintik, csak ott vannak.

Pl: Van egy ismerős lány, aki elsírja mindig magát nekem, hogy nem hiszem el hogy egy normális pasi sincs, nem válogat, csak őszinte, értelmes, normális férfi legyen és hogy ő olyan szerencsétlen, Aztán azért mellékesen szóba került, hogy ja igen van egy fiú, tök normális rendes fiú, de biztos nem.

Miért sírnak a nők ha egyszer csomó normális pasi van?

2015. szept. 2. 15:15
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
77%

Ne legyetek már ilyen ostobák!

Vonzalom nélkül senki sem akar párkapcsolatot. Ti sem, és ez szerintem érthető.

A vonzalom megmagyarázhatatlan dolog. Szánalmas az, aki szerint csak a férfiak 10 %hoz vonzódunk mi, nők, mert a férfiaknak jóval nagyobb százaléka él boldog (!!!) kapcsolatban.

Azon kívül szeretném lerombolni a normális pasi mítoszt. Aki nem kell a lányoknak az nem azért nem kell mert normális és nem bunkó. Egyetlen partnerem sem volt bunkó! Viszont aki senkinek nem kell, jó eséllyel van valami ami nem normális benne. Lehet a nőket hibáztatni meg lepontozni, de a tények makacs dolgok.

2015. szept. 2. 17:37
 12/34 anonim ***** válasza:
75%
11: Tökéletesen egyetértek!! Én a 7-es vagyok, és igen, tudom, hogy kevés férfihoz tudok vonzódni ( és az nem a felső 5-10%), ami szerintem még mindig jobb, mint a legtöbb férfi, aki kb. bármelyik nőt megdugná... Gusztustalan.
2015. szept. 2. 17:49
 13/34 anonim ***** válasza:
22%
Igen, így működnek. Amikor azt mondják, hogy rendes, normális pasi kell nekik, akkor hazudnak, talán még maguknak is.
2015. szept. 2. 17:58
 14/34 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ott van a probléma, nekem legalábbis ezért nem kellenek a tipikus rendes férfiak, mert egyszerűen unalmasak a legtöbben. Én azt szeretem, ha egy pasi megy mindenfelé, pörgős az élete, magabiztos, határozott, és nem kesereg folyton mindenen. Sajnos azt is tudom, hogy a legtöbbjük bunkó és felszínes, de nem mindegyik!! Nekem egyelőre jó ez így.
2015. szept. 2. 18:10
 15/34 anonim ***** válasza:
78%

Vannak normális emberek, persze, sok normális férfi is, ez viszont semmit sem jelent. Én például egy csomó férfival nem illenék össze.

Gyerekes elképzelés, hogy egy kapcsolat úgy működik, hogy két normális ember összeáll és attól már minden rendben lesz, ásó, kapa, nagyharang.

Mivel az ember általában egy életre választ társat, fontos, hogy magához illőt válasszon, akivel hasonló az értékrend, a jövőkép, megértik egymást, vonzódnak egymáshoz testileg, lelkileg, tudnak együtt nevetni, együttműködni, tudják szeretni, tisztelni egymást.

Lehetséges, hogy hiába találkozik két rendes ember, hosszútávon egymás idegeire mennek.

Más kérdés, hogy valóban vannak olyan nagyon fiatal, tapasztalatlan lányok, akiket még el lehet kápráztatni ejteni egy csinos pofival, sportos testtel ideig-óráig úgy is, hogy és már ettől is bezsonganak, még akkor is, ha amúgy egyáltalán nem passzolnak a választott pasival. De ez nem a felnőtt kategóriába tartozik.

Meg vannak olyanok is, akik egyszerűen csak hiszékenyek és könnyen át lehet őket ejteni.

A bunkó, hűtlen pasi az elején sokszor nem bunkónak és hűtlennek állítja be magát, néha nagyon is elbűvölő és őszintének tűnő tud lenni.

Amúgy én azt tapasztalom, hogy a felnőtt férfiak többsége, bár itt inkább a 30-asokra gondolok, akik rendesek, normálisak, értelmesek, többségben párkapcsolatban élnek.

Kivéve persze ha túl unalmasak, vagy túl mulyák, ha nem életrevalók, vagy nem rettenetesen nyuszik.

2015. szept. 2. 18:57
 16/34 anonim ***** válasza:
20%

Igen, nagyjából ezt tapasztaltam idáig. A rendes, tisztelettudó, normális pasi nem kell nekik mert az "uncseeeehhhh", az agresszív, kötekedő, bunkó taplóbarom, na AZ kell, mert az olyan férfias és domináns, ahhhh, nedvesbugyi :$

Aztán fel vannak háborodva ha a domináns férfiistenük megcsalja őket, esetleg otthon két bazinagy átszállót zavar le nekik, csak mert nincs kész a vacsora, és mennek a donnára meg a cotcotra nyivákolni hogy a férfiak micsoda szemétállatok, fúj monnyonle...

Hát cicukáim, nektek kellett tökeerős vezérhím, tessék, lehet enni amit főztetek. Amit kaptok tőlük, mind a tiétek legyen! Egy szikrát nem sajnálom őket.

2015. szept. 2. 19:24
 17/34 anonim ***** válasza:
80%

Mikortól is lett a "rendes férfi" definíciója az "egyfolytában otthon ülő, alig megszólaló, minden személyiségjegyet nélkülöző férfi, aki egyedül az interneten mer véleményt formálni"?

Szerintem erről lemaradtam :S

Meg arról is, mikor lett a "vicces, jó szociális érzékekkel rendelkező, érdekes pasi" "agresszív rosszfiú"...

2015. szept. 2. 19:40
 18/34 anonim ***** válasza:
72%

Ne keress logikát abban amit a nőgyűlölő pasik összehordanak. Azt hiszik, csak olyan kell nekünk aki üt-ver mert az macsó, ezzel szemben sok normális férfi van boldog kapcsolatban, de ők ezt nem látják meg.

És azt hiszik magukról, hogy ők milyen rendes, kedves pasik, mert ugye ők nem válogathatnak, tehát megbecsülik a barátnőiket.

És nem értik meg, hogy nem csak az unalmas pasik rendesek, ahogyan azt sem, hogy a rendesség fontos, de nem elég egy kapcsolathoz. És nem azért mert a macsó kell, hanem a közös érdeklődés, célok, értékrend stb kell.

De ők ezt arra fogják, hogy a lányoknak a pasik 10%-a kell a többi hazudik. Aztán csodálkoznak hogy senki nem akar velük lenni.

2015. szept. 2. 19:51
 19/34 anonim ***** válasza:
25%
van egy csomó normális pasi egyszerű átlagos még csak nem is helyes, de mégis olyan nagyon nagymenőnek hiszi magát és persze nekik is a ribi kell, persze tudom h nem komoly kapcsolatra, de a normális nőket addig észre se veszik ezek a pasik amig vannak csinos, szép, ribik a közelükben
2015. szept. 2. 21:42
 20/34 anonim ***** válasza:
72%

Lol, #10, ez a kép nagyon igaz, egyik kedvencem. :D

Egyébként mi az, hogy mi tehetünk arról, hogy kihez vonzódunk? :D Hát nagyon nem. Hiába vagy rendes (bár a hisztid alapján te is úgy lehetsz rendes, mint ahogy azt a 10-es képe illusztrálja), ha egyszer nem vonzódok hozzád egy ici-picit sem, akkor ha meggebedek, se fogok tudni összejönni veled. És légyszíves, ne játsszátok az agyatokat ti, férfiak sem, mert nektek is fontos, hogy vonzódni tudjatok a partneretekhez. Ja, és mellékesen jegyzem meg, nálam a vonzódás nem a két méteres, kigyúrt szépfiút jelenti, csak azt, hogy legyen valami a külsejében is, ami megfog.

2015. szept. 3. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!