Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hülye vagyok, hogy elküldtem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye vagyok, hogy elküldtem?

Figyelt kérdés

Érdeklődött utánam egy nagyon helyes srác, akivel barátilag jóban voltunk. Kellemes társaság meg minden, szerettem vele lógni így városban meg ilyenek.

Nem tudtam komolyan venni, mivel idősebb is nálam (32), meg kapcsolatban is van, bár szakítófélben.

Párszor mondta, hogy nagyon szeret, és hogy olyan, mintha mindigis ismert volna. Meg párszor megkérdezte, hozzámennék-e, de meg voltam győződve róla, hogy unalomból hülyít.

egy alkalommal:

én: "Tulajdonképpen mit akarsz tőlem?"

ő: "Hogy gyere hozzám feleségül"

én: "Te akkora hülye vagy, de komolyan"

ő: "Tudom. De attól még érdekelsz"

A barátnőjét, akivel évek óta együtt van persze nem akarja elvenni. (az exei közül is állítólag csak egyet, aki jellemben kicsit hasonlított rám)

Fél évig voltunk nagyon jó viszonyban, ez idő alatt nem próbált meg lefektetni, pedig voltunk ketten épp eleget.

(szó volt róla, csak tiszteletben tartotta, hogy én nem akarom)

Végül megkértem, maradjon a barátnőjével, vagy csináljon, amit akar, csak engem hagyjon ki belőle, egyszerűen nem hiszem el, hogy én lennék, akit keres.

Azóta nem beszélünk, kicsit bánt a dolog, de meg vagyok győződve, hogy nem érezte volna jól magát velem.

21l

2015. aug. 30. 15:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Nagyon jóképű és népszerű srácról van szó, biztosan talál valakit, ha a barátnőjével szakítanak is
2015. aug. 30. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
47%

1. Ha szakítófélben van a barátnőjével, akkor szakítson, és utána keresgéljen.

2. Aki alaposabb ismeretség nélkül feleségül akar venni, az nem normális. Nem véletlenül mondják, hogy "lakva ismerni meg egymást". Valószínűleg nem is neked szól a rajongás, hanem egy elképzelt ideált lát beléd...

2015. aug. 30. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne a kora miatt ne vedd komolyan! Hanem az orbitális link dumája miatt!
2015. aug. 30. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Nehogy már erre a két homokosra hallgass. Az ilyenek azt szeretnék hogy évekig egyedül legyél mint ők, mert úgy etikus... csak ők nem azért vannak egyedül mert a volt kapcsolatukat lezárjták, hanem mert a kutyának sem kellenek!

Lehet, hogy nagy szavakat használt, de legalább a szándék megvolt. Nem mondta hogy egyből azonnal házasságot akar. És ha mégsem tűnt komolynak, azért minden pletyka, vicc félig igaz!

És te lógtál vele a városban, nem ezek az álszent válaszolók. Te tudod hogy milyen lett volna a folytatás.

2015. aug. 31. 07:12
 5/5 anonim ***** válasza:

#4-eske!

Szánalmas vagy! Inkább legyen egy olyan hasonszörü hazudozoval, numera vadásszal mint te?

Homokos. Hm! Álszent? :D

Alpárian bunko stilusodhoz nem ereszkedek le. Te győznél! Nagyobb a rutinod benne!

Szellemi párbajt meg amugy sem vívok fegyvertelennel! Idejársz Trollkodni?

Aki ismer az tudja, álszentnek nem igazán vagyok mondható!

Csak gyülölöm a hazugságot és a másik hülyének nézését!

Amugy meg az egyedüllétről. 30 éve vagyok házas! De az életet nem megélem, hanem ÉLEM!

2015. aug. 31. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!