Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hülye ez a srác, hogy ezt akarja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye ez a srác, hogy ezt akarja?

Figyelt kérdés

1 éve együtt van egy gyönyörü, diplomás növel (29). A csaj 600 ezret keres nettó, mütöorvos külföldön. Emellett motorozik, snowboardozik, szóval, olyan sokoldalú, amilyen csak lehet.

Én csak 21 vagyok, eladóként dolgozom egy boltban töredék pénzért, érettségivel. Mivel fiatalabb vagyok, hiába vagyok szép, sem stílusban, sem kisugárzásban nem érhetek egy 30hoz közelítö nö nyomába. Meg keretem sincs olyan bomba jól kinézni.

Amikor a srácot kérdeztem, mégis miért én, akkor azt mondta, van bennem valami különleges. Kicsit büszkének tart, meg nagyon erös karakternek, igazi egyéniségnek jó adag szexuális kisugárzással. Àllítólag nem szereti, hogy a barátnöje önbizalomhiányos és ruhavásárlásban éli ki magát. Neki az én csipkelödö, néha már durván öszinte jellemem kell.

Most komolyan, mazochista?

32F az illetö

2015. aug. 14. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
most akk mit akar?
2015. aug. 14. 18:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem, mi itt a kérdés?
2015. aug. 14. 18:38
 3/8 A kérdező kommentje:
dobni akarja a csajt, hogy velem legyen
2015. aug. 14. 18:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nőből hiányzik valami, ami benned megvan, és vele nem érzi jól magát, veled meg igen, akkor normális, mert ami nem megy azt nem kell erőltetni. Jobb mintha kényszerből lennének együtt vagy csak az anyagiak miatt lenne vele. De egy kérdés, neked bejön ez a bizonyos srác?
2015. aug. 14. 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért csak a külsőségeket nézed? Lehet, hogy idegesítő, beképzelt dög a csaj vagy állandóan más pasik legyeskednek körülötte....lehet hűtlen is, ki tudja. Vagy teljesen frigid mindennek ellenére. Egy a lényeg: ő veled akar lenni és kész.
2015. aug. 14. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A leírás alapján nekem is inkább Te kellenél, nem értem mi a probléma... mondjuk én össze se jönnék ilyen nővel, ezeket mindig vinni kell valahova, mintha a lányom lenne :D Benned pedig könnyen találhatott valami olyat, ami megfogta, ilyen egyszerű.
2015. aug. 14. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát, ha ennek ellenére mégis téged választ, akkor nincs mese:

te jobb vagy, mint a másik.

Mondtam már, hogy gratulálok? :)

2015. aug. 14. 23:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Neked egy próbát megér ^^
2015. aug. 16. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!