Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye ez a srác, hogy ezt akarja?
1 éve együtt van egy gyönyörü, diplomás növel (29). A csaj 600 ezret keres nettó, mütöorvos külföldön. Emellett motorozik, snowboardozik, szóval, olyan sokoldalú, amilyen csak lehet.
Én csak 21 vagyok, eladóként dolgozom egy boltban töredék pénzért, érettségivel. Mivel fiatalabb vagyok, hiába vagyok szép, sem stílusban, sem kisugárzásban nem érhetek egy 30hoz közelítö nö nyomába. Meg keretem sincs olyan bomba jól kinézni.
Amikor a srácot kérdeztem, mégis miért én, akkor azt mondta, van bennem valami különleges. Kicsit büszkének tart, meg nagyon erös karakternek, igazi egyéniségnek jó adag szexuális kisugárzással. Àllítólag nem szereti, hogy a barátnöje önbizalomhiányos és ruhavásárlásban éli ki magát. Neki az én csipkelödö, néha már durván öszinte jellemem kell.
Most komolyan, mazochista?
32F az illetö
Hát, ha ennek ellenére mégis téged választ, akkor nincs mese:
te jobb vagy, mint a másik.
Mondtam már, hogy gratulálok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!