Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, elég hülye helyzet, de csak van oka? 21L
Figyelt kérdés
Szóval... Az egyik haverom, aki nem szingli szinte mindig udvarolgat nekem, de szerintem több is ez annál, mert amiket mond és kérdez, érzelmekre utalnak... Na mindegy. A lényeg, hogy mikor megakartam vele ezt beszélni, hogy mégis miért csinálja ezt, annak ellenére, hogy igent mondott, került, mert mint kiderült azt hitte, majd szexelni akarok vele...azért hívom el dumálni.. Elégé kiakadtam, össze is kaptunk, felment a pumpa. Azóta ő is mondta, hogy beszéljük meg, s mikor rákérdeztem pontosan mit is, a válasza: nyugi, csak beszélni fogunk... Basszus, miért hiszi azt, hogy én azt akarom? Vagy csak azért kérdezek rá, mert én már rögtön arra asszociálok? Attól, hogy ő állandóan gerjed rám, bambán vigyorog, nem bír szinte magával a jelenlétemben, én nem vagyok ilyen, de engem állít be olyannak, mintha én akarnám, beszélgetés=baszélgetés... Miért csinálja ezt? Minek vetíti ki rám a saját dolgait?2015. aug. 22. 11:50
1/1 anonim válasza:
Nem egy jellemhős, de őszintén szólva havernak is gyenge.
nyilván sok pasi szeretné, ha két nője volna, és nem érti, hogy a nők miért nem rajonganak ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!