Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelen lennék? :D
181 cm s 115 kiló vagyok.:D Szeretem a szakállamat ( na nem mikulás hosszúságú, de van szőrzetem), persze mikor levágatom a hajam, azt is hozzá igazítom.
Ettől függetlenül, hogy kövér vagyok, s szőrös az arcom, minden nap rendesen fürdök, fogat mosok, s rendesen öltözködöm.
A kérdés azért írom, mert egy csomó válaszban azt írják, hogy aki szőrős, kövér az mind igénytelen..szeretnék igen fogyni, hazudnék ha nem, de én így is jól érzem magam.
Én meg alig vagyok 70 kiló a 190+ centimhez... ez sem nőideál... nem tartom magam igénytelennek, holott sokan tettek már megjegyzést, hogy miért nem járok le egy évig a kondiba és gyúrom fel magam 80kg-ra.... Hát azért, mert így sincs semmi bajom, jól érzem magam, volt már nőm, lesz is. Majd ha úgy alakul, hogy épp gyúrni akarok, akkor fogok. Sportolni sportolok hobbi szinten, az elég, jó az egészségem.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem vagy igénytelen. Ha te így érzed jól magad, akkor az a lényeg. Majd ha kedved lesz futni, akkor majd mész.. ne azért sportolj, hogy lefogyj, hanem kedvtelésből, jó érzésből.
Ja, meg arra is mondták már, hogy igénytelen vagyok, hogy csak nől a hajam és csak nől és nem lövök be semmiféle "sérót", ami menő, meg divatos. Hát, nem érdekel. Nem akarok senkinek megfelelni külsőleg, esetleg magamnak. Javaslom te se idegeskedj, gondolkodj ezen, mert felesleges.
Másik: közben olvasom a válaszokat, látom írtad, hogy a barátnő dolog nem izgat annyira. Helyes. Majd jön az, ahogy eddig is jött.
Na, puszika, megyek megnézem a Vasember 3-at.
23f
Elfogadtam igen. Persze van mikor kicsit lecsúszom, de meg vagyok. Jó munkahelyem van, igen jól keresek, ráadásul azzal foglalkozom, ami gyerekkorom óta akartam lenni. :)
A lecsúszások majd elmúlnak, ha meglesz mindenem, család, gyermek, lákás s egy autó!
Addig meg dolgozok kitartóan tovább! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!