Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Igénytelen nő lennék, mert a...

Igénytelen nő lennék, mert a külső abszolút nem számít?

Figyelt kérdés
Szokták mondani, hogy igenis fontos a külső, mert kell a vonzódáshoz. Nálam tényleg nem számít a külső, bárhogy nézhet ki az illető, akár 150 kg, akár 40 kg stb. Én nem az arc, izom, test iránt tudok vonzódni, hanem személyiség iránt, főleg ész az ami iránt vonzódok. Tehát ha úgy tetszik az észre nedvesedek :) A mostani pasim is jóval alacsonyabb nálam és kövér is nagyon. Ismerőseim, barátnőim, mind szidnak, hogy lehetek ilyen csinos jó nő létemre, ilyen igénytelen, ízlésficamos.
2014. júl. 17. 11:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem, te vagy számomra az álomnő!
2014. júl. 17. 11:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát, kár, hogy van barátod, mert itt, most mindenkinek te leszel a tuti nő :))))
2014. júl. 17. 11:44
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem, ez nem igénytelenség.

Nekem az az igénytelenség, ha valaki nem ápolt, vagy az esetedben, ha pl. olyan párod lenne, aki nem ápolt.

2014. júl. 17. 11:46
 4/13 anonim ***** válasza:
Én is ilyen nő vagyok. A barátom számomra sármos, jóképű, mert én a személyiségével együtt látom. A felszínes ismerőseim szerint ronda. Engem nem érdekel a véleményük. Kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban élünk, és csak ez számít. :)
 5/13 A kérdező kommentje:
Nagyon kevés az olyan okos pasi, aki iránt vonzódni tudok. 25 éves vagyok és ő a második pasim eddig.
 6/13 anonim ***** válasza:
nem vagy igénytelen csak majd amikor belegondolsz ki keféltek meg majd akkor lehet hányingered lessz de addigra már öreg és csúnya leszel
2014. júl. 17. 11:47
 7/13 anonim ***** válasza:

Azért elgondolkoztató, nőként sok hímnemű szemében egyáltalán nem tudunk "jók" lenni: ha számít a külső, felszínes ribizli, ha nem számít, akkor biztos pénzes pasi, vagy a csaj hazudik, vagy kapsz egy olyan beszólást, mint az előttem szóló...

Igénytelen nem vagy, csak éppen neked inkább belsődleges tulajdonságokra vannak igényeid, írod is, hogy nemigen találsz ezeknek megfelelő pasit. A te ízlésed pedig a te ízlésed, most nem kell mindenkinek a többi száz ízlését követni, vagy azt az ízlést, amit a médiák sulykolnak belé.

2014. júl. 17. 11:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy igénytelen. A mai emberek 90%-a igényes a külsőre és a belsőre nem. Te a 10%-ba tartozol. 24/F
2014. júl. 17. 11:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy igénytelen, igazad van:).
2014. júl. 17. 17:34
 10/13 anonim válasza:
Kérdező, álomnő vagy, hol találhatnék hozzád hasonló lányokat?:D
2014. júl. 17. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!