Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nekem tényleg abszolút nem számít a külső? Igénytelen lennék ezért?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ez valami aberráció lenne nálam, de így nem érdekel hogy néz ki stb, igényes legyen, de a külseje úgy nem érdekel. Tényleg mutattak barátaim fiúkat (állítólag nagyon rondákat) és én egyiket se találom annak két szeme van egy orra, két füle, de mindegyikükkel simán összejöttem volna ha olyan belül. Kicsit kezd zavarni, mert minden ismerős igénytelennek néz ezért, pedig nagyon szép csinos jó nő vagyok állítólag.
2013. márc. 25. 16:32
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
én is ugyanilyen vagyok, egyáltalán nem érdekel a külső :) 18L
2013. márc. 25. 16:33
 2/36 anonim ***** válasza:
akkor nálad végre lehet esélyem :-3
2013. márc. 25. 16:33
 3/36 anonim ***** válasza:
69%

Nem vagy igénytelen csak érettebb a korodnál. :)

A külső másodlagos, az a fontos, ami bellül van. Ha te egyből a külső mögé látsz az inkább adottság mint csapás. Ne foglakozz mások véleményével a te fiúd lesz nem az övék. Amúgy meg hadd egye a fene őket mit is szeresz a pasin, ha már jól nem néz ki. :)

2013. márc. 25. 16:36
 4/36 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? :)
2013. márc. 25. 16:37
 5/36 anonim ***** válasza:
Hát majd ha oda kerül a sor, akkor neked is számítani fog a külső. Főleg, ha én próbálkoznék veled ismerkedni, mert én rettenetesen ronda vagyok :D
2013. márc. 25. 16:38
 6/36 A kérdező kommentje:
25 :)
 7/36 anonim ***** válasza:
Akor irj rám és ha kőzel lakunk egymáshoz őszejőhetunk. VAgy csak azért irtad ki hogy megnézdd kik irnak rád? Xd
 8/36 A kérdező kommentje:
7-es Senki nem írt még rám, ha ezt szeretnéd tudni :)
2013. márc. 25. 16:41
 9/36 anonim ***** válasza:
és a kor mennyire számít? :D
2013. márc. 25. 16:44
 10/36 anonim ***** válasza:
Azért valamilyen szinten biztos számít azért a külső. Csak lehet nem annyira mint a belső. Mondjuk az ilyen lányból sajnos elég a kevés van..:\
2013. márc. 25. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!