Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent a külsőért?

Figyelt kérdés
A fiúk inkább elviselik,ha a párjuk anorexiába,bulímiába megy tönkre?Ennyire fontos a vékony test?

2013. márc. 25. 15:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem. 19/F
2013. márc. 25. 15:39
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
mi? dehogy:D az csak a hülyéknek fontos.... mondjuk, egyetértek azzal, h adjon magára a lány, én is adok magamra, legalábbis igyekszek, lehetőségeimhez mérten(mondjuk nyilván se most, se később nem lesz pénzem plasztikati műtétekre, vagy mellnagyobbításra).....
2013. márc. 25. 15:40
 3/18 anonim ***** válasza:
bár, hallottam már olyat is, itt az oldalon h egy pasi direkt elvárta a csajtól h x év után csináltassa meg a melleit.. hmhm:D
2013. márc. 25. 15:41
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

A test is rendkívül fontos,de nem csak az.A lélek is számít.

Amúgy meg ha valaki annyira nem tetszik,mert mondjuk kövér,eleve össze se jövök vele.

2013. márc. 25. 15:42
 5/18 ASOT ***** válasza:
100%

Már miért kéne hogy ilyen vékony legyen ezt egy normális pasi sem akarja mert az már beteges. De ahogy mondták, adjon magára a csaj.

A másik meg hogy sokan eltúlozzák ezt a vékonyságot, rögtön azt mondják higy úúú azaz anorexiás a vékony.

NEM! Az nem vékony hanem az anorexiás. ÉS az megint más h kinek milyen egy vékony nő.

2013. márc. 25. 15:43
 6/18 anonim ***** válasza:
54%
Látom te egy buta ember vagy.De nem baj.
2013. márc. 25. 15:45
 7/18 anonim ***** válasza:
77%
Én egyszer egy műsorban láttam, ami anorexiásokról szólt, hogy a nő alig tudott kilábalni belőle, még úgy is borzasztó sovány volt.. erre megszólalt a pasija, hogy hát neki jobban tetszett mikor vékonyabb volt.. mondom vékonyabb? így is kilátszott az összes csontja :(
2013. márc. 25. 15:47
 8/18 anonim ***** válasza:
20%
Igen azis fontos a házaságok jelentős része nem véletlen megy tőnkre . Fontos a szép test és hogy az maradjon. Persze a betegesen vékony se szép
2013. márc. 25. 15:50
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nem a nagyon vékony a legszebb ,meg nem is a nagyon kövér általában.Olyan középúton...

Meg aztán tud persze szép lenni a kövér,az átlagos ,a sovány is.Nem ezen múlik,kivéve a túlzó esetekben.10+ vagy 40-

10/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindent a külsőért...aha, mert az anorexia szép? Amikor már nincs meg az egészséges hús/izomréteg? Amikor kilátszanak a bordák, a haj és a szem fényét veszti, a bőr nem feszes többé?

Szerintem ez nem szép... >.<

Én is tornázom minden nap, mert csinosabb szeretnék lenni, de ezt sem kell túlzásba vinni. Ha valamelyik barátom, vagy ha fiú lennék és a barátnőm vinné túlzásba, akkor leállítanám.

17/L

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!