Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent a külsőért?

Figyelt kérdés
A fiúk inkább elviselik,ha a párjuk anorexiába,bulímiába megy tönkre?Ennyire fontos a vékony test?

2013. márc. 25. 15:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Akinek a vékony tetszik az sem a vonalkódokat szereti, hanem a vékony lányokat. Senki nem várja el, hogy bulímiás legyen a csaj, főleg mert a többség a "van mit fogni" kategóriát szereti (NEM A DAGADTAKAT).
2013. márc. 25. 15:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Ezt én is kérdezhetném. Miért nem jó nektek lányok egy alacsony, vékony srác, miért kell csak magas, nagy darab fiú?!

Dögöljön meg a fiú a bánata, mert a kutyának sem kell?!

2013. márc. 25. 15:52
 13/18 anonim ***** válasza:
alacsony srác azért nem kell mert én is magas vagyok. de a nagydarabot lövöm, az nekem nem kell.
2013. márc. 25. 15:53
 14/18 A kérdező kommentje:
Egyre több barátnőmön látom a jelét,hogy inkább éhen hal,mintsem a 165 centijéhez 52 kg maradjon.Őrület ez a világ.
2013. márc. 25. 16:13
 15/18 anonim ***** válasza:
#11 én a QR-kódokat is szeretem :)
2013. márc. 25. 16:15
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Ojen a világ mindig is ijen volt. És gondolom őkse álnak ősze akármejik srácal inkáb loplal egy job pasiért.
2013. márc. 25. 16:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez itt nem a szokásos kereslet-kínálat törvényen alapul, hanem a sokat emlegetett és már ezerszer elcsépelt média műve az egész. Nem a pasik várják el a lányoktól, hogy kilógjon minden csontja, nagyobb többségnek ez nem is tetszik, hanem a lányok hiszik azt, hogy ez a divat, most ez a nőideál. Megnézed, 50 évvel ezelőtt arról szóltak az újságcikkek, hogy hogyan szedjen FEL valaki 10 kilót, hogy szép, nőies alakja legyen, ma meg már inkább arról, hogyan fogjon 10-et... A férfiaknak amúgy is inkább mindegy, sovány vagy kicsit teltebb, ha egészséges határokon belül van a testzsír-tömegindex. Végülis, nem ez határozza meg a kapcsolat mibenlétét. Valóban, ahhoz fognak közelíteni, aki nekik jobban tetszik, de hol írja azt elő, hogy mindenkinek ugyanaz kell? Én pl idegbajt kapok a szőke-kék szemű szőke herceg matériától, na és aztán? Sok lánynak meg pont az kell.

Szóval itt nem a férfiakat kell hibáztatni, mert ahogy a mellméret és a punci formája, a soványság is inkább mellékes kérdés legtöbbjénél (komoly kapcsolat esetén).

2013. márc. 25. 16:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem... nekem az anorexiás test ugyanolyan ronda és visszataszító, mint egy hurkás zsírdisznó! :S :)

A vékony test szép, fontos, de azért vannak határok... valahol ott a jó, hogy még nem látszanak ki a csontja, meg szép kerekek a formái, másik oldalon pedig az, hogy szépen oszoljon el a felesleg... ugye érted, az nem szép, ha van valakinek pl 8 kg feleslege és mind a combján vagy a hasán van, de ha ez egyenletesen oszlik el (kicsit duci) akkor igenis, lehet szép! :)

2013. márc. 25. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!