Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nekem tényleg abszolút nem számít a külső? Igénytelen lennék ezért?
Ha a kulso nem erdekel, akkor mi az ami megfog egy pasiban?
Vagy inkabb mi az ami taszit?
Ha tarskereson ismerkedsz, es tenyleg olyan jo csaj vagy, akkor rengetegen megtalalnak, mindegyikkel pedig megsem randizhatsz.
utolsónak
Valóban belsőre borzasztóan igényes vagyok, 100 ezerből jó ha egy fog meg, olyan stílusnak kell lennie kicsit aranyos félős, egyéni legyen
nagyon okos legyen az nagyon fontos nekem (én nem a izmos testre izgulok stb, hanem ha pl elkezd mesélni a vírusok evolúciójáról naa akkor leszek nedves :D )
"(én nem a izmos testre izgulok stb, hanem ha pl elkezd mesélni a vírusok evolúciójáról naa akkor leszek nedves :D)"
Ezen nagyon jót röhögtem! :D :D
De amúgy vonzónak is találod őket vagy csak nem tök mindegy alapon vagy velük?
De hát azt elsőre nem látod...!?
Akkor úgy teszem fel a kérdést, hogy ha látsz az utcán egy rondának mondott pasit megy szépnek mondottat, akkor alapból a rondához vonzódsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!