Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nekem tényleg abszolút nem számít a külső? Igénytelen lennék ezért?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ez valami aberráció lenne nálam, de így nem érdekel hogy néz ki stb, igényes legyen, de a külseje úgy nem érdekel. Tényleg mutattak barátaim fiúkat (állítólag nagyon rondákat) és én egyiket se találom annak két szeme van egy orra, két füle, de mindegyikükkel simán összejöttem volna ha olyan belül. Kicsit kezd zavarni, mert minden ismerős igénytelennek néz ezért, pedig nagyon szép csinos jó nő vagyok állítólag.
2013. márc. 25. 16:32
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
és a többiek szerintem a 3 éves baromi helyes pasi volt a 2 éves baromi ronda kövér fiú, de a 2 évest jobban szerettem
2013. márc. 25. 17:45
 22/36 anonim ***** válasza:
Ilyen no igazabol nincs, mindjart megprobalod bemeselni, hogy meg fozni is tudsz. :)
2013. márc. 25. 18:02
 23/36 A kérdező kommentje:
Hát főzni sajnos nem tudok, de megtanulható a dolog :)
2013. márc. 25. 18:03
 24/36 anonim ***** válasza:

Ha a kulso nem erdekel, akkor mi az ami megfog egy pasiban?

Vagy inkabb mi az ami taszit?

Ha tarskereson ismerkedsz, es tenyleg olyan jo csaj vagy, akkor rengetegen megtalalnak, mindegyikkel pedig megsem randizhatsz.

2013. márc. 25. 18:35
 25/36 A kérdező kommentje:

utolsónak

Valóban belsőre borzasztóan igényes vagyok, 100 ezerből jó ha egy fog meg, olyan stílusnak kell lennie kicsit aranyos félős, egyéni legyen

nagyon okos legyen az nagyon fontos nekem (én nem a izmos testre izgulok stb, hanem ha pl elkezd mesélni a vírusok evolúciójáról naa akkor leszek nedves :D )

2013. márc. 25. 18:44
 26/36 anonim ***** válasza:
a számítógépes vírusokra gondolsz, vagy csak a biológiaiakra leszel az? :(
2013. márc. 25. 19:09
 27/36 A kérdező kommentje:
Itt az okosság a lényeg csak példát mondtam most :D
2013. márc. 25. 19:11
 28/36 anonim ***** válasza:

"(én nem a izmos testre izgulok stb, hanem ha pl elkezd mesélni a vírusok evolúciójáról naa akkor leszek nedves :D)"

Ezen nagyon jót röhögtem! :D :D

De amúgy vonzónak is találod őket vagy csak nem tök mindegy alapon vagy velük?

2013. márc. 25. 19:18
 29/36 A kérdező kommentje:
nekem az a vonzó ha valaki okos, mint mondtam, szóval annak találom őket
2013. márc. 25. 19:21
 30/36 anonim ***** válasza:

De hát azt elsőre nem látod...!?

Akkor úgy teszem fel a kérdést, hogy ha látsz az utcán egy rondának mondott pasit megy szépnek mondottat, akkor alapból a rondához vonzódsz?

2013. márc. 25. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!