Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nekem tényleg abszolút nem számít a külső? Igénytelen lennék ezért?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ez valami aberráció lenne nálam, de így nem érdekel hogy néz ki stb, igényes legyen, de a külseje úgy nem érdekel. Tényleg mutattak barátaim fiúkat (állítólag nagyon rondákat) és én egyiket se találom annak két szeme van egy orra, két füle, de mindegyikükkel simán összejöttem volna ha olyan belül. Kicsit kezd zavarni, mert minden ismerős igénytelennek néz ezért, pedig nagyon szép csinos jó nő vagyok állítólag.2013. márc. 25. 16:32
11/36 A kérdező kommentje:
De itt az ismerkedésre visszatérve, ismerkedek egy fiúval, aki nagyon kis aranyos, jaa és állítólag az is nagyon csúnya azt mondják, de azt én nem veszem észre. Amúgy társkereső ismertem meg
2013. márc. 25. 16:47
12/36 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mondta (ismerősök, barátok) össze ne jöjjek vele mert 10000 szer jobb pasit kaphatnék, de ezt nem értem miért fontos??
2013. márc. 25. 16:48
13/36 anonim válasza:
Normális.
Mások a csúnyát, rondát az átlagos emberre használják, nekem az a csúnya, aki... :D Aki tényleg csúnya, na. Elálló fülek, zsíros, rendezetlen haj, pattanásos bőr, elálló fogak. Aki nem ilyen, az nem csúnya.
14/36 A kérdező kommentje:
13.as nekem az se csúnya, amiket mondtál elálló fogak stb
2013. márc. 25. 16:52
15/36 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, és Nekem is gyakran mondják, hogy a selejtekre megyek rá, na de Istenem, ez van :))
Szerintem van bennük valami cukiság, vagy nemtudom, am meg sokkal több belső értékkel vannak megáldva, mint a kis babaarcú srácok :DD
Tisztelet a kivételnek__ !!
16/36 anonim válasza:
Te még normális emberek közé tartozol akik nem érdekel a külső hanem a belső értékek sajna manapság igen kevés ilyen ember van mint én még nem nagyon találkoztam még olyan lánnyal akik nem a külső érdekelt régen elbeszéltem egy lánnyal sokáig beszélgetünk egy szer meg látott rólam egy fényképezett és azóta semmi.18 éves fiú vagyok és elég elbánot velem a sors 15 lett egy genetikai betegségem és teljesen elcsúnyultam.
17/36 anonim válasza:
bocs az én helyett te szót akartam írni
18/36 ASOT válasza:
csak úgy megkérdezném, hogy ennek fejében volt e már komolyabb kapcsolatod vagy volt e már...gondolom 25 évesen volt vagy nem? vagy csak nagyon rövid...??
19/36 A kérdező kommentje:
volt :)
2 hosszú csak
egy 3 és egy 2 éves
2013. márc. 25. 17:38
20/36 ASOT válasza:
Jó akkor már valamennyire hiszek neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!