Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nekem tényleg abszolút nem számít a külső? Igénytelen lennék ezért?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ez valami aberráció lenne nálam, de így nem érdekel hogy néz ki stb, igényes legyen, de a külseje úgy nem érdekel. Tényleg mutattak barátaim fiúkat (állítólag nagyon rondákat) és én egyiket se találom annak két szeme van egy orra, két füle, de mindegyikükkel simán összejöttem volna ha olyan belül. Kicsit kezd zavarni, mert minden ismerős igénytelennek néz ezért, pedig nagyon szép csinos jó nő vagyok állítólag.
2013. márc. 25. 16:32
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
A DNS vagy RNS vírusokra izgulsz? :D Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a kérdés kamu. Vagy ha még sem létezik is egy ilyen lány, akit nem csak, hogy a külső nem érdekeli, de érdekelné az, amiben igazán otthon vagyok, akkor tuti, hogy több száz kilométerre lakik.
2013. márc. 25. 19:27
 32/36 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi a kamu benne :)

Amúgy ez csak példa volt és ha van egy rondának mondott pasi meg egy rondának, tök mindegy ki jön hozzám :) Nem érzékelem a különbséget :)

(Amúgy az RNS vírusokhoz :P mert sok érdekes vírus tartozik közéjük pl HIV, influenza :P )

2013. márc. 25. 19:31
 33/36 anonim ***** válasza:

Hát akkor sem hiszem, hogy létezik ilyen lány :D Azért írtam, hogy kamu, mert engem még mindig elutasítottak a külsőm miatt :D

(Amúgy persze, hogy érdekesek :D Sőt, még a reverz transzkriptáz nevű enzimet is nekik köszönhetjük :D)

2013. márc. 25. 19:38
 34/36 anonim ***** válasza:

Végre egy normális nő.

A vírusokról nem tudok neked mesélni, max. az izospórás páfrányok előtelepeinek megtermékenyüléséről. :)

2013. márc. 25. 20:10
 35/36 anonim ***** válasza:
Eloszor azt hittem, hogy azert vonzanak az okos pasik, mert magadat nem erzed annak, de kezdem azt hinni, hogy tevedtem.
2013. márc. 25. 20:56
 36/36 anonim válasza:
szerintem 50/50 mindkettő fontos csak sokaknak nem 50/50 az arány hanem több a külsőségek számára elkorcsosodott népek.
2013. jún. 13. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!