Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Igénytelen nő lennék, mert a...

Igénytelen nő lennék, mert a külső abszolút nem számít?

Figyelt kérdés
Szokták mondani, hogy igenis fontos a külső, mert kell a vonzódáshoz. Nálam tényleg nem számít a külső, bárhogy nézhet ki az illető, akár 150 kg, akár 40 kg stb. Én nem az arc, izom, test iránt tudok vonzódni, hanem személyiség iránt, főleg ész az ami iránt vonzódok. Tehát ha úgy tetszik az észre nedvesedek :) A mostani pasim is jóval alacsonyabb nálam és kövér is nagyon. Ismerőseim, barátnőim, mind szidnak, hogy lehetek ilyen csinos jó nő létemre, ilyen igénytelen, ízlésficamos.
2014. júl. 17. 11:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Rövid az élet ahhoz, hogy mások -amúgy teljesen jelentéktelen- véleményére adjunk.
2014. júl. 17. 23:16
 12/13 A kérdező kommentje:

Kérdező, álomnő vagy, hol találhatnék hozzád hasonló lányokat?:D

Sok van belőlük csak szét kell nézni, inkább vallási közösségekben talán..

2014. júl. 18. 08:03
 13/13 anonim válasza:
Az én Férjem jóképű /nem csak szerintem/, és a személyisége is nagyon szuper. De ha az ember beleszeret a lelkébe,akkor kívülről is helyesnek fogja látni akármilyen is. Nekem ez a véleményem.
2014. aug. 3. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!