Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelen lennék? :D
181 cm s 115 kiló vagyok.:D Szeretem a szakállamat ( na nem mikulás hosszúságú, de van szőrzetem), persze mikor levágatom a hajam, azt is hozzá igazítom.
Ettől függetlenül, hogy kövér vagyok, s szőrös az arcom, minden nap rendesen fürdök, fogat mosok, s rendesen öltözködöm.
A kérdés azért írom, mert egy csomó válaszban azt írják, hogy aki szőrős, kövér az mind igénytelen..szeretnék igen fogyni, hazudnék ha nem, de én így is jól érzem magam.
Randiztam már kifejezetten kövér, szakállas fiúval, aki egyáltalán nem volt igénytelen.
Ha emellett aranyos vagy és udvarias akkor nem lehet kizáró ok.
187cm magas vagyok, ~116kg és én is hordok szakállat, igaz körszakállat. 2 fajta nő van: aki nagyon megnéz, meg aki nagyon nem. :D Az arc és a stílus szerintem rengeteget számít...
Én így is lefogytam már 40 kilót, nem akarok még tovább. Örülök, ha ezt is tartom és jól van az úgy nekem. Akinek azért tetszenék, mert lefogynék, az olyan nők nem érdekelnek. Így is kiábrándító volt, mikor az exemet megkérdeztem: végülis mit szeretsz bennem? -Az arcodat. ... érted, nem a személyiséged vagy valami, nem... az arcomat. Na ezért nem kell kidolgozott test. Ha nem önmagamért szeret valaki, jobb is nélküle.
24/F
Köszönöm a válaszokat! :)
Nektek srácok grat a fogyásért! :)
Próbálok én is leadni, most akarok elmenni orvoshoz, ilyen pajzsmirigy vizsgálatra. Mert tényleg nem eszem sokat. Tudom, minden kövér ezt mondja, de napi 2x eszem, s akkor is keveset. Ez sem jó, de nem zabálok mint azt sokan gondolják.
A mozgás meg fogjuk rá, hogy megvan. Tgk vezető vagyok, éjjel melózom. De igen sokat pakolom egész éjjel. Így a gyaloglás,kar erősítés meg van. Így hogy hétvégente látnak mondják hogy kisebbnek tűnök, de nem érzem így! :D
Aztán ezért gondolkodom a vizsgálaton.
Annyira a barátnő dolog nem izgat. Nem vagyok egy macsó srác, de tudom, hogy mit tudok nyújtani. Egyszer úgyis lesz újra olyan aki elfogad ilyennek amilyen vagyok! :D
Még egyszer köszi a válaszokat! :)
Na kész a válasz a kérdésben. Jól érzed magad úgy, ahogy vagy!
Dehogy vagy igénytelen, ez a stílusod. S akkor mi van ha kövér vagy? attól nem vagy sem kevesebb ember, sem több...az, hogy milyen eü. problémák vannak mögötte azzal meg gondolom tisztába vagy. A döntés és az akarat a mi kezünkbe és lábunkba van.
Nem Sanyika vagyok, ugyhogy ezt elnézted! :)
Persze, tisztában vagyok vele. De lekopogom 5 éve semmi bajom nincs. Se megfázás,se semmi. A vércukrom is 4. Szóval tényleg hála isten semmi probléma.
egészség szempontjából az vagy igen,mert nem érdekel hosszú távon.
a vércukrodat meg evés után is érdemes lenne megmérni,mert a IR rezisztenseknek is teljesen normális alap állapotban,evés után meg kiakad a műszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!