Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy én senkinek se vagyok jó?
Figyelt kérdés
Csak egy pár randi erejéig vagyok jó a pasiknak. Hosszú és komoly párkapcsolatra nem. Pedig én megértő voltam hozzájuk. Amúgy csendes, zárkózott vagyok, de ezek a csalódások csak még jobban rátesznek egy lapáttal. Indokokat nem mondtak miért van vége.2015. aug. 29. 15:04
1/18 anonim válasza:
Én is ugyanezt kérdezem magamtól,csak pindurkát más hangsúllyal...
2/18 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg keveset beszélsz. Amúgy nem baj ha nem vagy a társaság közepe, de én szeretem azért, ha találkozom egy lánnyal, és sokat tud beszélni, legalább annyit mint én. Az is zavarna, ha a zárkózottságát velem is éreztetné. Nem gondoltad, hogy esetleg meg kellene valamennyire nyílni annak, akivel már rávetted magad, hogy találkozz?
3/18 anonim válasza:
Én férfi vagyok de ugyanezt kérdezem. Mindenki ezt kérdezi aki csalódik, pláne ha folyamatosan.
Én sem találok rá ésszerű magyarázatot. Hasonlóképpen zárkózottabb személyiség vagyok. Ez lehet a baj? Elképzelhető. De miért is? Passz.
Egy a lényeg, lépj tovább a csalódásokon, és remélj, ne zárkózz be jobban.
4/18 anonim válasza:
Depresszió? Lehet érezni rajtad a magányt és az önbizalomhiányt?
5/18 A kérdező kommentje:
Igen depressziós és önbizalom hiányos vagyok. A fiúkkal akikkel randiztam az ő társaságukban nem voltam annyira zárkózott, mert egy emberrel nem jelent olyan nagy gondot beszélgetnem.
2015. aug. 29. 15:20
6/18 anonim válasza:
5: Akkor itt a válasz. Irány a pszichológus és majd ha kicsit rendbe jössz, máris fogsz kelleni a fiúknak.
Nálam egyébként nem kizáró ok ez a dolog, de csak azért, mert én is hasonló cipőben járok. Viszont voltam már jobban is és átéreztem azt, hogy sokan miért vannak egyedül.
7/18 A kérdező kommentje:
De miért lenne önbizalmam? Hiszen pont a csalódások miatt alakult ki ez nálam.
2015. aug. 29. 15:39
8/18 anonim válasza:
Hát igen,aki sokat csalódik,annak előbb-utóbb apad az önbizalma, és a csak a válaszokat keresi magában.
9/18 opened paradise válasza:
Hány éves vagy?
Nem azért,nyugi...
Csak nem mindegy,hogy ez 30 év alatt,vagy 14.
10/18 anonim válasza:
Paradicson,kibaxottul fárasztó "vicceid" vannak.-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!