Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ez mennyit ront egy férfi esélyein? Számít egyáltalán?
Figyelt kérdés
Az mennyit ront az esélyein, ha egy adott munkakörben dolgozik, ahol mindig ugyan azt a ruhát viseli, mert úgy beszélte meg a főnökkel, viszont semmi logó nincs rajta, inkább civil ruhának mondanám. Egy nő ilyenkor egyből azt gondolja, h nincs másik ruhája?2015. aug. 28. 20:44
11/19 A kérdező kommentje:
Én nem nézek le senkit, csak id_iótán fogalmaztam.
2015. aug. 28. 20:54
12/19 anonim válasza:
És, kit érdekel. Munkaruha és kész.
És miért nincs céges felső? Miért lett úgy megbeszélve a főnökkel?
Ha meg szerinted gáz, akkor vegyél céges pólót. :)
13/19 A kérdező kommentje:
Mert nem tud adni, és kénytelen vagyok a sajátomat használni, vagy épp ami van.
2015. aug. 28. 20:56
14/19 anonim válasza:
De elárulnád, hogy a munkaruházatnak mi köze a társkereséshez? :D Mert ezt még mindig nem értem!
Arról meg nem te tehetsz, hogy nincs céges felső!
15/19 A kérdező kommentje:
Csak annyi köze hozzá, h már az összes felsőm tönkre ment, és már egy ideje ugyan abban tolom (ami még jó).. És van egy nő akinek tetszek, de ő eddig csak abban látott.. Ugyan abban a rövid ujjúban sokszor koszosan.
2015. aug. 28. 21:04
16/19 A kérdező kommentje:
Pedig mindig tisztán megyek reggel, de mire látom már tiszta kosz vagyok.. Már nekem kínos.
2015. aug. 28. 21:06
17/19 anonim válasza:
És nincs pénzed új pólókat venni?
Az meg természetes, ha munka után piszkos lesz a felsőd. :)
18/19 A kérdező kommentje:
Eddig másra kellett költenem, de már idegesít, h a főnököm is ennyire tojik rá..
2015. aug. 28. 21:20
19/19 anonim válasza:
Hívd el valahova és vegyél fel olyat, amiben nem szoktál dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!