Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, miért nem hagyjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért nem hagyjátok abba a sopánkodást, miért nem raktok rendet magatokban, sportoltok és fejlesztitek a személyiségeteket?

Figyelt kérdés
Tessék felemelni a hátsót a gép elől.
2015. aug. 25. 18:29
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
F.sza, lehet, hogy most szalasztottam el egy lehetőséget ismerkedésre, ahogy jöttem a buszmegállóba, kb. 10 perccel ezelőtt, jött velem szembe egy szőke csaj, nézett kicsit mosolygott is, aztán amikor elhaladtunk egymás mellett, pár méter után utána fordultam, és ő is visszanézett. Én f..sz, szólítottam volna le! Csak nem tudni, hogy bejöttem e neki, vagy csak azért nézett, mert ennyire ocsmány teremtményt eddig nem látott.
2015. aug. 25. 21:06
 32/42 anonim ***** válasza:
Hát az biztos, hogy ha az ember kimozdul akkor nem kevés jó csajt lát. :)
2015. aug. 25. 22:46
 33/42 anonim ***** válasza:
46%
#20: Várjá'-várjá'! Az aktuális epizódokat is tudd ám a feminista trágya sorozatokból is, úgymint Szex és New York, Született feleségek stb. De nem árt, ha ismerkedés közben a barátnői magánéletét is bemagolod. :D
2015. aug. 25. 22:55
 34/42 anonim ***** válasza:
Mi van akkor, ha a kérdésben szereplő dolgok adott esetben rendben vannak, de nő még akkor sem foglalkozik velem, ha én kezdeményezek? Az elmúlt évben legalább 30 nekem tetsző lánnyal ismerkedtem meg, főleg az egyetemnek köszönhetően. Plusz még azok akikhez buliba odamentem. Egyetlen egy sem keresett meg ezekből még egy sziával sem. De ha minimum csak 30 lenne már abból legalább csak egynek megtetszhettem volna. A nem rinyálásomra annyit tudok felhozni, hogy még tegnap előtt is próbálkoztam elhívni egy lányt valahová. Igaz a válaszában több volt a feltételes módú szó mint a rendben.
2015. aug. 25. 23:17
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld el kedves kérdező, hogy régen rendet raktam magamban, sportolok, és fejlesztem a személyiségem, de mivel alacsony vagyok és ocsmány mégsem jött össze még egy sima randi sem egy lánnyal sem. Pedig nem félek kezdeményezni, de számomra teljesen ismeretlen érzés az, hogy egyáltalán rám mosolyog egy lány. Egész életemben nem történt még ilyen. Pedig már itt vagyok 29 éves és még semmilyen kapcsolatom nem volt egy lánnyal sem azért, mert alacsony és ocsmány vagyok.
2015. aug. 26. 16:41
 36/42 anonim ***** válasza:
61%
Mostmár tényleg leírhatná valaki, hogy mi a szent sz*r az a "személyiség fejlesztés". mert nekem erről ez ugrik be: vagyok én, olyan amilyen, rendelkezem bizonyos személyiségjegyekkel, van valamilyen elképzelésem, felfogásom a világról. Igen ám, de ez mondjuk a mai lányok 99-100%-nak nem jön be. Tehát mit csináljak a te véleményed szerint? Változtassam meg az "elveimet", az egész lényemet és felfogásomat, ami hosszú évek alatt alakult ki (nem véletlenül úgy ahogy), és váljak gyakorlatilag egy teljesen új emberré, csak azért, hogy legyen valakim. Meg ugye jönnek a dumával, hogy legyél önmagad, de utána meg azt mondják, hogy merj változtatni, meg alakítsd, formáld át a személyiséged. na most akkor mi van? Mert ez így eléggé paradoxon. De tegyük fel valamilyen csoda folytán meg tudnék változni, olyanná válnék aki bejön a mai lányoknak, lenne is barátnőm e miatt. Csakhogy akkor az a lány nem a valódi énemet nem engem szeretne, hanem azt akivé formáltam magam a kedvéért. Szerintem a legnagyobb baj a mai világban pont ez, hogy nem vagyunk képesek elfogadni azt, hogy valaki más, pontosabban mondva, nem hajlandóak a többségi, uniformizált, tömegtermelt emberek megérteni azt, hogy az ő kicsinyes, fogyasztói világukon kívül létezhet más is. És aki ebbe nem tud, vagy nem akar beilleszkedni azt egyszerűen kiközösítik, eldobják maguktól. Persze az ilyen emberek legnagyobb része is próbál valamilyen szinten beilleszkedni, hozzáidomulni a csordához és nagyon kevés marad olyan aki nem adja fel magát. És pontosan ezek az emberek az előbb említett okok miatt szinte esélytelen, hogy találkozzanak egymással és ezért egyedül maradnak. Na ennyit a személyiségfejlesztésről. A sportról meg annyit, hogy egy egészséges, munkába járó, esetleg fizikai munkát végző embernek ne mondja már senki hogy sportoljon. Ez tipikus ilyen nagyvárosi duma, ahol mindenki csak pöffeszkedik a kényelmes irodájában és semmi hasznos dolgot nem csinál. Kíváncsi lennék, hogy mondjuk egész napi favágás vagy betonozás után kinek van még kedve futkározni, vagy a konditeremben bohóckodni. Ja és félreértés ne essék, nem a sportot akarom fikázni, mert igenis fontos, csak azt akarom leírni, hogy a legtöbb embernek ebben az országban a szimpla megélhetés is egy igen-igen, már-már lehetetlen sport. Csak körül kell nézni.
2015. aug. 26. 21:25
 37/42 anonim ***** válasza:
igen-igen kemény*
2015. aug. 26. 21:27
 38/42 anonim ***** válasza:
34. vagyok. 36-nak igaza van. Én például olyan vagyok aki nem fogja megváltoztatni a nézeteit, akkor sem, ha soha nem lesz nőm. Nem kell mindenkinek szaporodni, próbálkozni azért lehet. Gondolhatod, hogy nem futottak végig a kérdező agyán azok a srácok akik betonoznak, amikor kiírta a kérdést. Nem gondolnám, hogy egy tipp-topp lányt össze lehet szedni kőművesként. Legalábbis az ilyen kérdezőkről nem tudnám elképzelni. Lehet, hogy rendes srác és kőműves, de egy személyiségfejlesztésről beszélő nőnek nem fog kelleni. De a kondis, nagydumás, buta mégis, mert van személyisége. Pedig a kőműves gyakran értelmesebb.
2015. aug. 27. 00:09
 39/42 anonim ***** válasza:

Mert attól nem változna meg semmi, azért. Szerinted akik idejönnek "sopánkodni", nem próbáltak-e végig minden lehetőséget?

Inkább javasold nekünk hogy szülessünk Justin Biebernek, vagy legyünk milliomosok, még az is hasznosabb ennél a katyvasznál.

És igazából mi a töknek? A siker így se garantált, úgyhogy nesze semmi fogd meg jól.

Az természetesen föl se merül bennetek hogy netán nektek kéne lejjebb adni a szomszédos galaxisokat súroló igényeitekből. Tudod, nem a zsömle a kicsi hanem a pofátok nagy...

18:42, ez így nagyon szép, a gond csak az, hogy még ha létezne is ilyen Mr. Tökéletes, egyből a hibát keresnétek benne. Aki keres, az talál, ugye!

A Far Cry 3 egyébként egy fos, egy dedós kisóvodás is végig tudja csinálni :) Próbálkozz a Tyrian-nal, az még Normál fokozaton is a lehetetlennel határos. Na AZT végigvinni az teljesítmény.

2015. aug. 27. 20:11
 40/42 anonim ***** válasza:
Ilyet meg ne halljak,vagy ne olvassak még egyszer, hogy a far cry 3 egy fos :)
2015. aug. 27. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!