Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, miért nem hagyjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért nem hagyjátok abba a sopánkodást, miért nem raktok rendet magatokban, sportoltok és fejlesztitek a személyiségeteket?

Figyelt kérdés
Tessék felemelni a hátsót a gép elől.
2015. aug. 25. 18:29
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
34%

Egyébként ez a "fejlesztitek a személyiségeteket" is egy irgalmatlan nagy baromság. A személyiség úgy 16-17 éves korra teljesen kialakul, így innentől kezdve ha valaki változni akar, az legfeljebb színészkedni fog, de az igazi belsője már ilyenkorra fix. Ja igen, csakhogy érdekes módon mindenki mindig azt szajkózza, hogy "add magadat". Akkor most melyik?

Most arra nem is térek ki, hogy milyen jogon akar engem megváltoztatni bárki. Plusz amit mindig elmondok: az élet nem egy RPG, hogy fejleszteni kelljen magát az embernek, meg szinteken keresztülverekednie.

2015. aug. 25. 19:10
 12/42 anonim ***** válasza:
88%
1 nő ne az izmaimért meg azért szeressen hogy színészkedek felveszek 1 karaktert és azt adom elő mi nem is én vagyok!
2015. aug. 25. 19:14
 13/42 anonim ***** válasza:
Nemhinném, hogy van bármi lövésed arról milyen az mikor rendet KELL tenned magadban és kb újból kezdeni az egészet. Több energiát von el egy ilyen fejlődés, mint te azt gondolod. Ez nem csak pikk-pakk történik, hanem hónapok akár évek kemény munkája..
2015. aug. 25. 19:15
 14/42 anonim ***** válasza:
79%

Azért abban igaza van a kérdezőnek, hogy sokan meg se próbálnak tenni azért, hogy előbbre jussanak. Sőt el se hiszik, hogy egyáltalán van ilyen.

Az ember haláláig fejlődik. Jó esetben. Ha összevetem a 27 éves énemet a 17 évessel, ég és föld. Elég gáz lennék, ha még mindig ott tartanék agyilag.

2015. aug. 25. 19:19
 15/42 anonim ***** válasza:
23%

@14

Igen, a gondolkodás, a világszemlélet, a tapasztalat és a tárgyi tudás változik, az fejlődik. De az ember természete az nem.

2015. aug. 25. 19:22
 16/42 anonim ***** válasza:
ez aztán baromi nagy segítség hogy gyurjak meg fejlesszem magam! meg tudom öltözzek divatosan és már is lesz csajom jó lenne ha így működne de nem így megy megint adjátok itt a süket hazug dumát
2015. aug. 25. 19:22
 17/42 anonim ***** válasza:
63%

A fentiektől függetlenül, ti mégis a bunkó, beképzelt, gyökerekkel jöttök össze, aki sz@ba se vesz titeket.

Ezek után nem tök 8, hogy mi mit csinálunk, vagy hogy egyáltalán csinálunk e valamit?

2015. aug. 25. 19:23
 18/42 anonim ***** válasza:
ma 19:23 ez valóban így van! 3 év párkeresés alatt tapasztaltam de várj nem sokára jönnek a nőcskék hogy ez nem így van
2015. aug. 25. 19:28
 19/42 anonim ***** válasza:
76%
#17 - Látod pont az ilyen sopánkodó...ja várj. Minden szavad igaz.
2015. aug. 25. 19:33
 20/42 anonim ***** válasza:
61%

Szóval....

Min legyünk izmosak, humorosak, jó állással rendelkezők, nem árt ha autónk is van, nem árt ha főzni is tudunk, nem árt ha van saját lakás vagy ház, nem árt ha műveltek is vagyunk, nem árt ha diploma is van, nem árt ha évente 1x külföldre viszünk nyaralni, mi fejlesszük a személyiségünket is AMI Magyarul azt jelenti hogy OLYANOK LEGYÜNK MINT AMILYET TI AKARTOK HOGY VÁLTOZZUNK OLYANNÁ!

Ehhez képest ti max a seggetekkel a combotokkal meg a hasatokkal foglalkoztok és ez bőven elég....és már égi csoda ha dolgoztok valamit....szóval az elvárásokban hatalmasok a különbségek.

grat!! :)

2015. aug. 25. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!